Ja właśnie wracam z lidla... Co do stanikow to faktycznie tylko ten bezowy warty uwagi. Ale rozmiary jakies strasznie zawyżone... To 85c to jak dobre 85d. Porownalam z 85c które mają dla "zwyklych"kobiet i te fla zwyklych znacznie mniejsze. I udalo mi się trafic 2 staniki te dla zwyklych w rozm 85c za 24 zl z kosza "ostatnie sztuki" takze jestem w sumie zadowolona ;-) ciuszkow nie bralam bo bez przesady... 20 zl za 2 pary bodziakow to zadna rewelka. Polowalam na posciel ale u mnie tej żółto szarej nie bylo juz. Moze w jakims innym lidlu dorwe.
reklama
Rsz super zakupy. Ja tez takie gadżety mam już w koszyku na gemini online ale musze poczekać do wypłaty bo splukalam się na maksa a koszyk pokazuje prawie 400 zł :-(. Normalnie kasa tak leci, że nawet nie wiem kiedy a tu pustka na koncie brry.
Noo Alexia jak zamawialam z gemini to tez prawie 400 wydalam :-/ no ale wszystko juz mam jesli chodzi o takie rzeczy.
A oto moje dzisiejsze skromne zakupy :-)
Jeszcze tylko materacyk, wozek i kocyki i mozna powiedzieć ze mam komplet ;-)
A oto moje dzisiejsze skromne zakupy :-)
Jeszcze tylko materacyk, wozek i kocyki i mozna powiedzieć ze mam komplet ;-)
Noo pieknie sie organizujecie
Ja tez juz kupilam sporo.
Zostalo zamowic wozek, materacyk, posciel sie szyje, ubranka w drodze( bycmoze jakies pojedyncze sztuki bede musiala zamowic)... Jedynie pokoik w rozsypce bo remont mieszkania w toku
Ja tez juz kupilam sporo.
Zostalo zamowic wozek, materacyk, posciel sie szyje, ubranka w drodze( bycmoze jakies pojedyncze sztuki bede musiala zamowic)... Jedynie pokoik w rozsypce bo remont mieszkania w toku
Ja pewnie dopiero jak do szpitala trafie albo przed samym terminem bo inaczej maz mi leb urwie ze zagracam niepotrzebnie. Mowi ze blaga o kazdy dzien wolnosci i przestrzeni juz i tak od 2tyg mamy wystawke w duzym pokoju w postaci wozka co tylko kurz zbiera i kartonu po wozku co robi za domek nadii. Maz chodzi tylko i przesuwa to z kata w kat
reklama