reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Ja właśnie wracam z lidla... Co do stanikow to faktycznie tylko ten bezowy warty uwagi. Ale rozmiary jakies strasznie zawyżone... To 85c to jak dobre 85d. Porownalam z 85c które mają dla "zwyklych"kobiet i te fla zwyklych znacznie mniejsze. I udalo mi się trafic 2 staniki te dla zwyklych w rozm 85c za 24 zl z kosza "ostatnie sztuki" takze jestem w sumie zadowolona ;-) ciuszkow nie bralam bo bez przesady... 20 zl za 2 pary bodziakow to zadna rewelka. Polowalam na posciel ale u mnie tej żółto szarej nie bylo juz. Moze w jakims innym lidlu dorwe.

reklama
reszta myśle powinna dojść dziś bądź jutro pocztą 22.jpg 33.jpg 44.jpg

Załączniki

• 22.jpg
    22.jpg
    100,5 KB · Wyświetleń: 64
  • 33.jpg
    33.jpg
    95,2 KB · Wyświetleń: 66
  • 44.jpg
    44.jpg
    61,1 KB · Wyświetleń: 64
Rsz super zakupy. Ja tez takie gadżety mam już w koszyku na gemini online ale musze poczekać do wypłaty bo splukalam się na maksa a koszyk pokazuje prawie 400 zł :-(. Normalnie kasa tak leci, że nawet nie wiem kiedy a tu pustka na koncie brry.

Noo pieknie sie organizujecie:biggrin2:
Ja tez juz kupilam sporo.
Zostalo zamowic wozek, materacyk, posciel sie szyje, ubranka w drodze( bycmoze jakies pojedyncze sztuki bede musiala zamowic)... Jedynie pokoik w rozsypce bo remont mieszkania w toku:cool:

No do nas w końcu dotarla szafka i mąż pomalu zacznie prac i prasować. A kiedy rozkładacie łóżeczka?

Ja pewnie dopiero jak do szpitala trafie albo przed samym terminem bo inaczej maz mi leb urwie ze zagracam niepotrzebnie. Mowi ze blaga o kazdy dzien wolnosci i przestrzeni;) juz i tak od 2tyg mamy wystawke w duzym pokoju w postaci wozka co tylko kurz zbiera i kartonu po wozku co robi za domek nadii. Maz chodzi tylko i przesuwa to z kata w kat

reklama
Do góry