reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
Antus tu kolo mnie bylo bardzo, staniki to wogole bieda. Po 2szt z rozmiaru i wzoru. Ubranka tez ja kupowalam 50\56 to malutko najwięcej na 74\80

A to wózek mojej córeczki, gondola już wyprana gotowa do jazdy :biggrin2:
A spacerowkę mam schowaną na strych, wiec wstawiłam zdjęcie znalezione w necie.

Jest to wózek bebetto nico, ale gondola jest z modelu luna. Spacerówkę zostawili nam właściciele domu, ktory kupiliśmy. Zamówiłam tylko gondolę za 200zł :tak: jeszcze fotelik i będzie cały komplet :-) :)

Załączniki

• IMG_20160201_093813.jpg
    IMG_20160201_093813.jpg
    815,2 KB · Wyświetleń: 58
  • 141.jpg
    141.jpg
    84,2 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Ja juz tez po zakupach. Byłam pod Lidlem za 5 minut 8:00. Ludzi masakra. Wybiła godzina 8:00... atak... myślałam, że się pozabijaja. Odsunelam się na bok bo inaczej wózki miałabym wbite albo w plecy albo w brzuch. Pojechalam po staniki bo ciuszków mam dużo. Jak juz dostałam się do środka ruszyłam w poszukiwaniu staników...a tam kilka sztuk... Yes mam, udało się dorwać najmniejszy rozmiar... Wzięłam z każdego po 1 i odeszłam na bok zobaczyć je. Okazało się, że żadna rewelacja za wyjątkiem tego bezowego ale wzięłam wszystkie do domu do przymiarki. Potem udało mi się jeszcze dorwać spiochy bo tego mam mało i poszłam do kasy. Po zakupach towar zostawiłam w samochodzie i wróciłam się na spokojnie dokonać zakupów na śniadanie. Przechodzę obok ciuszków, patrzę a tam moja mama walczy o przetrwanie i zdobywanie ciuszków :-) pobrała z każdego wzoru. Pół wózka ciuszków. Dobrze, że ją spotkałam, wybiłam jej zakupy z głowy. Powiedziałam, że jak chce to może kupić dresik i to wszystko. Załamała się bo walczyła o małe rozmiary a ja jej wszystko z koszyka wywaliłam. Babka obok nas zaczęła się tak śmiać i mówi mamie " niech się Pani cieszy bo moja córka jeszcze by dorzuciła do koszyka". Podsumowując zakupy udane. Co do staników to polecam tylko ten beżowy bo nadaje piersi fajny kształt, fajnie je podtrzymuje. Białe i czarne bezksztaltne.

Do góry