reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
Sweetka te 2 kozule co sobie zamówiłaś są boskie ( 1 miałam przy synku z tego typu i rewelacyjna ) ta pierwsza z rozpinanymi guzikami po bokach ( ja się przejechałam może dlatego ze cyc mam duży i bez mleka to mi się same guziki odpinały ... więc tego typu koszuli mówię ja Nie )
ja czekam cierpliwie na paczkę wtedy zobaczę co mi brakuje ( pewnie jeszcze dużo )
teraz dzięki waszym podpowiedziom i ja skorzystałam i w empiku kupiłam kilka pieluch i 2 prześcieradła ( mam nadzieje ze będą dobre) bo miałam fajne grube na materac 70X1440 ( bo taki mam ) z tu...http://sklep-edisa.pl/index.php?id_category=3&controller=category
brałam tez u nich pościel i śpiworek do wózka / sanek dla syna ...

ja tetrowe kupiłam w sklepie Akpol Baby takie z kropeczkami kilka i z serduszkami mam ich sporo bo nie używałam za dużo przy córci, niektórych w ogóle nie używałam więc już nie dokupuję
koszuli do karmienia mam dwie i jednen komplet taki spodenki i bluzka z guziczkami
w ciągu tygodnia jedziemy po sprzęty i ciuszki wszystkie co mamy do teściów, wypiorę wymyję i będę mogłam wam coś pokazać :-D
co do laktatoru to ja mam z Medeli jakiś taki niby super miał być, że dwa sposoby ociągania, drogi strasznie ale nie było mi łatwo nim odciągać, mam jeszcze taki najzyklejszy od koleżanki z avetu i chyba tego będę w razie czego uzywac, zobaczmy który tym raziem się sprawdzi, oba są ręczne, uważam, że warto mieć
Milka ja polecami ci coś takiego https://www.google.pl/search?q=majt...FApVpM:;Ppuex1z8-LwFHM:&imgrc=QNnNic3-FApVpM: te sa wielorazowe, miękkie mi było w nich wygodniej niż w takich jednorazowych

Ja mam chyba z baby ono 5szt tam jest, w razie co to mąż mi dokupi. Laktator mam avent po córce ale pożyczyłam go przyjaciółce i juz slabo ciagnie. Jak będę mieć co odciągać to kupie sobie po porodzie.

reklama
Ja spodenki skarpetki i pajace. Staniki niestety nie na moje cycuszki :) bo dopiero zaczynały sie od 85 c ja nosze 80c myslalam mize akurat ale nie bylyby sporo za duże, szkoda bo ten beżowy mi sie podobal :) i ta cena.

Do góry