reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
Trzeba mieć sposób na męża:-)

A oto moje wczorajszo dzisiejsze zakupy :-) jutro jeszcze dojdą buteleczki :-)
1fccf1cc34ea5343875fe5c69e23952c.jpg

d9a46a027d8a35b8f29e60c91d7adc98.jpg

Wiem, pamiętam że taki pokazywalas:-) ja kupiłam używany za 70 zl, caly komplet ponoć niewiele używany ale kto tam wie ;-) ale wygląda naprawdę na mało uzywany. Wanienka i przewijak kosztowaly mnie całe 20 zł:-) ciuszki 25 zł w sumie ale to w lumpku i pampersy 20 zl.
Takze w ten weekend wydalam 135 zł na dzieciątko plus 20 zl na koszule dla mnie :-)
Ale się cieszę bo juz niewiele rzeczy na liście.

Ja bym chciala koszule ciazowa taka z miejscem na brzuszek wiec jak ktoras ma gdzies pod reka linka to bardzo by mi sie przydal☺

kitki ja mam jedna taka:
http://allegro.pl/koszula-koszulka-nocna-ciazowa-do-karmienia-s-i5805464418.html dostałam na urodziny( juz w ciazy byłam)
zamówiłam 2 takie:http://allegro.pl/koszule-ciazowe-do-karmienia-if-bawelna-s-i5852535096.html

i jedna od kolezanki uzywana mam taka, ale nie wiem czy bede z niej korzystala bo ma xza duzy dekolt i chyba bede wiecznie gołym cycem swiecic;): http://allegro.pl/koszula-nocna-muzzy-na-okres-ciazy-i-karmienia-s-i5842210425.html

alunia sliczne ubranka a o skarpetce jakbys nie wspomniała to bym nawet niezauwazyła:)

dziewczyny juz kupujecie laktatotry?? ja myslalam, zeby sie wstrzymac az nie wystapia problemy z laktacja i karmienie.... czy naiwna jestem????

Sweetka ja laktator chcialam elektryczny z canpola ale jednak nie kupuje, w razie problemu podjade i kupię bo może się nie przyda a jakoś z góry nie zakładam że bedzie problem.

reklama
Sweetka ja kupiłam bo nawet jeśli wszystko będzie super ekstra to chce mieć możliwość odciagniecia pokarmu i wyjścia z domu na dłużej niż 2,5h...

Do góry