reklama
Antus trafiłaś w sedno. Ja jestem po ślubie prawie 6 lat, a w związku juz 16 przed ślubem inaczej to wygladalo
My jesteśmy ponad... 2 tygodnie po ślubie i już sobie działamy na nerwy i to aż tak, że mój postanowił zacząć chodzić na siłownię, chyba żeby nie wchodzić mi tak często w paradę . A zakupy wyprawkowe z nim to jakaś masakra... a po co to, a na co Ci to, a to się nie przyda... a ciuszków już nie kupujemy, itp itd... i tak zostawiam mu do zakupu laktator po porodzie jak będzie mi potrzebny, ale aż sie boję co z tego wyjdzie mam cicha nadzieję, ze jednak nie będzie potrzebny a kupię wszystko wczesniej. Już raz pakował mi torbę do szpitala, nie dosć że nie dostałam grebienia to jeszcze nie swoją szczoteczkę,i ogólnie bałagan był w tych rzeczach straszny
klaczek2004
Fanka BB :)
Ja kupiłam taki jak na teraz. Pod biustem potem można regulować. Teraz zapiełam na ostatnio haftki, wiec jeszcze 3 mi zostały. A miseczki są na tyle elastyczne ze wkładka się zmieści. Ja kupiłam 80E i 80 D.
ania50
To moj chyba jest idealem jesli chodzi o wyprawke. Fakt, ja wybieram wiekszosc rzeczy i robie listy ale nie krytykuje mnie ani o ilosc ani o ceny. U nas to powiedzialabym nawet ze jest na odwrot, to mi przychodzi ciezko wydawanie pieniedzy I wcale nie uwaza ze jest za wczesnie na zakupy, kupilibysmy juz nawet wozek ale wstrzymujemy sie ze wzgledu na gwarancje. W przyszlym tygodniu robimy najazd na hurtownie niemowleca, mam nadzieje ze po tej wyprawie niewiele juz pozostanie do kupienia
Jesli chodzi o zakupy to mój jakoś mocno się nie wtrąca, ale na wszystko ma czas. Ileż ja się nieraz muszę naprosic żeby gdzieś pojechać to szok
Dzisiaj jedziemy po drzwi i ościeżnice do pokoju małej, ale to tez po 3 dniach gadania. Bylismy w poniedziałek w sklepie to nie, bo po co, tylko będzie stało i miejsce zajmowało. Ale spalonego paliwa i straconego czasu juz się nie liczy, nie?
Dzisiaj jedziemy po drzwi i ościeżnice do pokoju małej, ale to tez po 3 dniach gadania. Bylismy w poniedziałek w sklepie to nie, bo po co, tylko będzie stało i miejsce zajmowało. Ale spalonego paliwa i straconego czasu juz się nie liczy, nie?
klaczek2004
Co do zakupów to mój się nie sprzeciwia. Pomaga mi wybierać, albo ułatwia decyzję jak ja mam z tym problem. Z pościelą to sam mnie pośpieszał.
Oj tak zgadzam sie ze im dluzszy staz tym wieksze przepychanki slowne.
Wyprawke dla corki robilismy razem i nic nie gadal, nie znal sie i tylko asystowal i ewentualnie wzory wybieral. Teraz uwaza ze ostatnio kupilismy mnostwo niepotrzebnych ******* i ze on wszystko juz wie i moze sam kupic a ja sie spiesze i zagracam mieszkanie. Ale wie ze moze co najwyzej sobie pogadac bo by z cora trzymamy wspolny ftont i lepiej zeby z nami nie zadzieral jesli chce zyc spokojnie i miec obiad na talerzu tylko wiecie jak takie gadanie potrafi z rownowagi wyprowadzic
Wyprawke dla corki robilismy razem i nic nie gadal, nie znal sie i tylko asystowal i ewentualnie wzory wybieral. Teraz uwaza ze ostatnio kupilismy mnostwo niepotrzebnych ******* i ze on wszystko juz wie i moze sam kupic a ja sie spiesze i zagracam mieszkanie. Ale wie ze moze co najwyzej sobie pogadac bo by z cora trzymamy wspolny ftont i lepiej zeby z nami nie zadzieral jesli chce zyc spokojnie i miec obiad na talerzu tylko wiecie jak takie gadanie potrafi z rownowagi wyprowadzic
reklama