reklama
wózek x lander x move 2w1 chyba, bo mamy fotelik dostać. Przychylamy sie do koloru beige. Jest dość neutralny, poza tym nie ma jakiegoś szału w wyborze kolorów, więcej typowych dla chłopców
wytłumaczcie jeszcze ciemniaczkowi( czyt. mnie) do czego te pieluchy mają mi służyć?? do czego tetrowe i do czego flanelowe?
wytłumaczcie jeszcze ciemniaczkowi( czyt. mnie) do czego te pieluchy mają mi służyć?? do czego tetrowe i do czego flanelowe?
Sweetka - moim zdaniem min 20 terrowych pieluch. Flanelowe starcza 3 na upartego.
Tetrowe uzywasz praktycznie do wszystkiego, chocby podkladasz sobie na ramie biorac dziecko do odbicia zeby cie za przeproszeniem nie ohaftowalo podkladalam na przrwijak zeby nie na golym, zapewniam cie ze dziennie bedziesz brudzic kilka takich pieluch. Ja kupuje 20 zeby nie prac co 2 dzien. Poza tym kladlam do lozeczka. Corka sie tulila do pieluszki i bodajze do 4-5lat zasypiala z pielucha tetrowa. Nie z plyszakiem tylko w raczce mials rozek pieluchy i mietosila paluszkami i zasypiala
Flsnelowe to taki kolorowe w obrazki bardziej na wyjscie czy do wozka ale moja cora ich nie lubila, zwykle niale tetrowki to bylo cos
Mojemu mezowi kolor beige sie b podobal i chcial ten ale balam sie ze taki jasny i ostatecznie wzielismy inny ale kolorek ladny
Tetrowe uzywasz praktycznie do wszystkiego, chocby podkladasz sobie na ramie biorac dziecko do odbicia zeby cie za przeproszeniem nie ohaftowalo podkladalam na przrwijak zeby nie na golym, zapewniam cie ze dziennie bedziesz brudzic kilka takich pieluch. Ja kupuje 20 zeby nie prac co 2 dzien. Poza tym kladlam do lozeczka. Corka sie tulila do pieluszki i bodajze do 4-5lat zasypiala z pielucha tetrowa. Nie z plyszakiem tylko w raczce mials rozek pieluchy i mietosila paluszkami i zasypiala
Flsnelowe to taki kolorowe w obrazki bardziej na wyjscie czy do wozka ale moja cora ich nie lubila, zwykle niale tetrowki to bylo cos
Mojemu mezowi kolor beige sie b podobal i chcial ten ale balam sie ze taki jasny i ostatecznie wzielismy inny ale kolorek ladny
ja dostałam od tesciowej takie kolorowe te tetrowe, ale mogą byc białe? i te co dostałam od tesciowej sa jakieś takie cienkie i mało przyjemne w dotyku, nierówne jakby tkane. Ja nie wychodze z domu wiec nie moge pochodzic i poogladac jak wygladaja zwykle pieluchy. Bede pewnie zamawiała przez allegro, mam na cos zwócic uwage albo możecie dziewczyny polecic jakiegoś sprzedawce?
kitki - wysłałam Ci wiadomość prywatną, piszę tu bo mam wrażenie,że nie dochodzą
kitki - wysłałam Ci wiadomość prywatną, piszę tu bo mam wrażenie,że nie dochodzą
marzenka2015
Fanka BB :)
Fenika uwielbiam kopertowe zapięcie na początek ..mam kaftaniki kopertowe z nakładkami na piąstki ...wygodne do spania dla maluszka i przewijania w nocy
Sweetka - bo ja z komorki pisze zazwyczaj a tam nie wyswieylaja sie info ze jest wiadomosc. Dopiero jak na kompa wejde to widze. A wchodze srwdnio raz w tyg wiec jak cos to pisz. Sprawdze wieczorem jak mi maz kompa zwolni
Pieluchy tetrowe sa takie miekkie wlasnie roznej grubosci. Moga byc cienkie jakby tkane. Skoro masz kolorowe to moga byc. Ja biale kupuje bo mozna je wyprac w 90 stopniach a jak dzieciak zacznie jesc zupki i papki i pluc to niejedna pieluche wyrzucic bo zaplamiona i nie schodzi
Pieluchy tetrowe sa takie miekkie wlasnie roznej grubosci. Moga byc cienkie jakby tkane. Skoro masz kolorowe to moga byc. Ja biale kupuje bo mozna je wyprac w 90 stopniach a jak dzieciak zacznie jesc zupki i papki i pluc to niejedna pieluche wyrzucic bo zaplamiona i nie schodzi
Alexia - no ja w związku z tym, że łóżeczko dostaniemy, to kupimy lepszy materacyk tj, lateksowy, koszt koło 200-240 zł. Ale przyznam też, że miałam niezłą rozterke co zrobić. Mąż zdecydował w sumie.
o tych gryczanych sie tu naczytałam tyle, że zrezygnowałam
o tych gryczanych sie tu naczytałam tyle, że zrezygnowałam
reklama
Ja mysle o piankowym. Co myslicie?
tez go brałam/biorę pod uwagę.Odradza sie go ze niby sie odgniata ale to przy dorosłych ciałach ( czyli znacznie wiekszej masie tj nacisku na cm2) a dzieciątko tyle nie wazy więc nie ma szans podobno żeby sie odgniótł