reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Ja nawet bylam sprawdzic w ktorym lidlu u nas to bedzie bo.u nas dwa a ulotki u nich różnie się zaczynają a nie ktorych promocji nawet nie mają bo się wymieniają między sobą. No ale namierzylam i wiem gdzie jechać :)

reklama
Tez planuje odwiedzic Lidla w poniedzialek ale dopiero popoludniu wiec nie robie sobie wielkich nadziei ;) bardzo podobaja mi sie te body dla dziewczynek zolte. Ale poczekamy zobaczymy :)

A to moje skromne pierwsze zakupy dla bąbelków ☺
4235450_20160120_162428.jpg

Załączniki

• 4235450_20160120_162428.jpg
    4235450_20160120_162428.jpg
    152,7 KB · Wyświetleń: 135
Mnie wczoraj pani w Esotiq skusila na promocję. Jak się wyda 300 zł to płaci się tylko 60 procent, czyli 120 tylko się płaci. No i wyszłam z 2 pięknymi stanikami do karmienia i figami. Także w Lidlu chyba już na stanik nie będę polowala, ale te rzeczy dla maluchow są fajne:)

Lusinda, ja już chyba wiem, dlaczego Twój ukochany tak łatwo zgadza się z Tobą :D
Według paseczka, jeszcze ponad rok do Waszego ślubu. Ja nie mam paseczka, ale z moim mężem jestem w związku małżeńskim (jak to zabrzmiało) od 6 lat, a razem jesteśmy od 13 lat. Kitki, która też ma potyczki z mężem, według paseczka jest ze swoim ukochanym 16 lat. :D :D :D

Mnie wczoraj pani w Esotiq skusila na promocję. Jak się wyda 300 zł to płaci się tylko 60 procent, czyli 120 tylko się płaci. No i wyszłam z 2 pięknymi stanikami do karmienia i figami. Także w Lidlu chyba już na stanik nie będę polowala, ale te rzeczy dla maluchow są fajne:)

Ooo a wiesz może do kiedy taka promocja? Nawet nie wiedziałam że esotiq ma bieliznę do karmienia a bardzo lubię ich biustonosze :)

Ja się dziś do happy mum planuje wybrać właśnie za biustonoszem ale esotiq pewnie ładniejsze :)

reklama
Fenika promocja jest do 31.01. Staniki piękne. Ja bieliznę najczęściej kupuje u nich bo nic się z nią nie dzieje. Na str internetowej nie ma bielizny dla mam karmiących, a stacjonarne nawet koszule były. Ale tych już nie ogladalam.
Antus trafiłaś w sedno. Ja jestem po ślubie prawie 6 lat, a w związku juz 16:p przed ślubem inaczej to wygladalo:p

Do góry