reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Martita ja mam dokładnie tak jak napisała Ania, od razu mam 3% zniżki plus oczywiście te sezonowe na różne produkty. Widziałam ten bepanthem w rossmanie i się zastanawiałam czy nie wziąć ale mam ten sudocrem wiec poczekam.
Sa też pampersy rozm 1 za 19.99 43 sztuki. Wychodzi 46gr za pieluszke, to nawet te rossmanowskie wychodzą drożej w tym rozmiarze... I chyba kupię jutro paczkę.

reklama
Aaa no i produkty palmersa są w promocji. Kupujesz jeden a drugi masz za 50% więc tez się chyba w to zaopatrzę ;-) ostatnio kupilam sobie to masełko z palmersa i jest cuuudowne:-)

Mój mąż też nie rozumie , że wole kupić wszystko przed urodzeniem niż potem on ma latać.... W niedziele chcę go wyciągnąć na zakupy bo sama nie zamierzam wszystkiego tachać.... i już czuje ze co złapie to on "a po co to?" ehhh...musze mu tak zacząć robić jak on coś do któregoś naszego auta kupuje, bo co chwile cos kupuje... teraz sobie obszył od nowa kierownice skórą perforowaną i cieszy się jak dziecko

Rsz - moj jak chcial wozek no name za 800zl to tez boje z nim toczylam i nie rozumial po co chce za 1700 skoro mozna za polowe:confused: tlumaczylam ze ten ma opinie slabe ze lozyska sie psuja kola odpadaja itd ale nie docieralo. Moja przyjaciolka zrobila mu wyklad ze wozek dla kobiety to jak samochod dla faceta i ze ten za 800 to taki cinquecento za 1200 to fabia za 2000 to cos jak volkswagen za 3-4tys to audi/bmw a za 7000 to panamera:D i zapytala czy chcialby jezdzic cinquecento skoro moze przynajmniej volkswagenem;)
O dziwo juz wiecej nie zakwestionowal kupna xlandera:D

Hehe Kitki brawo dla koleżanki. Super to ujęła.
Moja córka juz skończyła 3 lata, i przedłużyłam ta kartę Rossmanna o rok. Teraz przyda się rabat.
Byłam dziś w Smyku. Jakaś chyba dostawa była ubrań w promocji bo spodenek po 10 zł, pajacy i body było mnóstwo.

Tez mam tą kartę z rossmanna i ostatnio oliwke na rozstępy za 1 gr dostalam za to że kupuję u nich. No i faktycznie pampersy tanio u nich wychodzą.
Nie zazdroszczę wam potyczek z mezami, ja na szczescie szybko mojego przekonalam że wiem co robię i nie zamierzam czekać do ostatniej chwili. Teraz kilka pozycji z listy nam zostało ale to mam już tak rozpisane na kartce że nawet jakby poszedł sam to i tak by kupił to o co mi chodzi :)

Nie wiem czemu mi się tak wydawało z ta karta rosne, w sumie ja teraz nic dziecinnego nie kupowałam tam, ale jak tak piszecie to akurat sie wybieram niebawem po zakupy pieluchowo/kosmetykowe to znizka bedzie akurat jak znalazł :)

Jak odbieralam karte to mi pani tlumaczyla ze na pieluchy 1 i mleko 1 znizek nie ma. Nie obowiazuja. Ale jak juz sa takie ceny na czerwono to wtedy z karta jak najbardziej. A widzialam ze teraz pieluchy maja takie przeceny. I ze do porodu to 3% na kosmetyki dla mamy ale i dla dziecka tez rozne szampony oliwki itd.

reklama
Do góry