reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Marsjanie jak nic;) my mamy tylko ubranka i wozek ioj tez mowi ze przeciez wszystko moze kupic sam:oops: tylko ze on zapomnial juz jak to z niemowlskiem jest. Ostatnio jak zobaczyl na liscie 30 pieluch lacznie tetrowych i flanelowych to stwierdzil ze po co tyle, 5 wystarczy:eek: takze ja dziekuje za jego zakupu;)

reklama
Ja tylko jednego n8e rozumiem. Po co oni chcą to odkładać? Raz ze zabierają nam ta przyjemność a dwa juz ich widzę jak potem w sklepie się pocą i nie mogą nic wybrać. Całe szczęście mój Marsjanin pod tym względem ma inaczej. A tak to rasa to już typowo marsjanskie zachowanie:(

No ciekawa jestem czy oni sobie zdaja sprawe jak by musieli sami jechac do hurtowni to by ich te pracownice tak omamily ze by wydali 1.5 raza wiecej niz my jak nie lepiej ! Cwaniacy

Moj to tylko tak gada, specjalnie sie droczy bo i tak wie ze bedzie po mojemu;) powiedzialam mu tylko ze lozeczko wybierzemy razem tzn model a kolor to niech juz nadia wybierze jak sie uprze. To zadowolony byl ze moze wybrac:) oczywiscie ma wybor z 3 typow ktore ja wczesniej wybralam i nie umiem sie zdecydowac na zaden ale to juz cicho sza;)

Z ta mascia Bephanten to juz wiem czemu tyle kosztuje, bo to duza tubka. I tak:
W doz mozna kupic masc 30g po 15zl lub 100g po 55zl bodajze.
W rossmanie jest ta po 100g ale za 46zl wiec jak duza to warto w rossmanie.
Dziewczyny a macie te karty roosne dla dzieci? Podobno znizki wtedy sa

Kitki ja mam kartę od 3 lat. Mam już teraz rabat 10 procent niby niewiele ale zawsze na coś tam się uzbiera. Przy tej ilości pieluch, chusteczek i słoiczków to trochę jest

Musze sobie zrobic te karte. Moze podjade dzis to zapytam o nia bo do esotiq chce bo niby promocja jest. Moze jakas koszule bym wyhaczyla do szpitala bo tak to maja tam po 100zl a za tyle nie kupie. A teraz jest 60zl taniej niby

Moj maz tez by wszystko na ostatnia chwile zostawił...
Ja miałam kartę rosne przy córce ale ona dzialala tylko do kiedy skonczyla trzy lata. Teraz wzięłam sobie z Roasmanna ale póki co działa tylko na produkty dla kobiet w ciazy, dopiero jak Kaja się urodzie będę mogla korzystać ze zniżek na produkty dziecece.

reklama
Martita ja też mam tą kartę, dopiero niedawno założyłam, ale od początku mam rabat na produkty dziecięce, zresztą po zalogowaniu na stronie Rossmanna w moim profilu wyświetla się:

Podczas oczekiwania na narodziny Maleństwa możesz korzystać z 3% rabatu na:
- artykuły pielęgnacyjne dla kobiet w ciąży
- artykuły pielęgnacyjne dla małych dzieci
- akcesoria dla małych dzieci
- pieluchy

Może zaloguj się i sprawdź, wydaje mi się, że też powinnaś mieć rabat na art. dla dzieci :)

Do góry