reklama
Alexia kurcze, naprawdę nie przyjmą za okazaniem paragonu?? to jakaś masakra, już się przyzwyczailam, ze tutaj mogę do 28 dni zwrócić wszystko bez podania przyczyny, tylko paragon i tyle. nie wiedzialam, ze sklepy w PL nie chcą przyjmować zwrotów, kurcze, szkoda
rsz91
Fanka BB :)
Beata piękne ciuszki
Prześliczna kołyska i te kropki... podziwiam ja bym nie miała cierpliwości...
Jeśli chodzi o kamerki to rzeczywiście z funkcją ekranu są drogie... sama zastanawiałam się nad kupnem, ale na szczęscie dostalam od siostry
Prześliczna kołyska i te kropki... podziwiam ja bym nie miała cierpliwości...
Jeśli chodzi o kamerki to rzeczywiście z funkcją ekranu są drogie... sama zastanawiałam się nad kupnem, ale na szczęscie dostalam od siostry
Lusinda890
Lusinda - sliczne! Ja musze w przyszlym tyg o lumpka zahaczyc. Chociaz maz ostatnio jak mu pokazalam zdobycze to stwierdzil ze jeszcze tam mnie nie bylo i ze mam nie przesadzac i tam nie lazic tylko na dupie siedziec i ze przeciez ciuszki juz mamy i ze przez net mozna i ble ble ble
Alexia w smyku przyjmują zwroty do 30 dni, ale zwrot jest na kartę podarunkową i to bez problemu. Lusinda zazdroszczę Ci umiejętności robienia zakupów w lumpku ja nie umiem się tam odnaleźć, ale póki co nie mam co tam szukać, bo dostałam sporo ciuszków od koleżanki i jeszcze brat z UK ma mi przywieźć troszkę rzeczy dla Antka bo nakupował.
Zakochałam się w tych kropeczkach
Wracając do tematu odparzeń, to ja Majci nie smarowałam pupki po każdej zmianie pieluszki, a jak były jakieś problemy to sudocremem, ale chyba nie byłam do końca zadowolona. Pokombinuję z tym zielonym linomagiem - dzięki za info dziewczyny Aha i co do tego strachu przed pielęgnacją siusiaczka (też sie tego boję) to tak jak pisały dziewczyny - z dziewuszkami jest dużo gorzej :/ Nasza córcia oprócz zrostu warg sromowych, mając 6 miesięcy załapała grzyba i jej cipcia, pupka i połowa nóżek wyglądały jak jeden wielki strup! I skąd to cholerstwo się wzięło, jak dziecko codziennie kąpane w odpowiednich środkach, pielucha zmieniana po prawie każdym siku... lekarka jak widziała moją przerażoną minę to powiedziała tylko "to nie pani wina, to się zdarza"
Ale faktycznie boje się tej stulejki i chłopców :/
Zakochałam się w tych kropeczkach
Wracając do tematu odparzeń, to ja Majci nie smarowałam pupki po każdej zmianie pieluszki, a jak były jakieś problemy to sudocremem, ale chyba nie byłam do końca zadowolona. Pokombinuję z tym zielonym linomagiem - dzięki za info dziewczyny Aha i co do tego strachu przed pielęgnacją siusiaczka (też sie tego boję) to tak jak pisały dziewczyny - z dziewuszkami jest dużo gorzej :/ Nasza córcia oprócz zrostu warg sromowych, mając 6 miesięcy załapała grzyba i jej cipcia, pupka i połowa nóżek wyglądały jak jeden wielki strup! I skąd to cholerstwo się wzięło, jak dziecko codziennie kąpane w odpowiednich środkach, pielucha zmieniana po prawie każdym siku... lekarka jak widziała moją przerażoną minę to powiedziała tylko "to nie pani wina, to się zdarza"
Ale faktycznie boje się tej stulejki i chłopców :/
reklama
klaudynaaa
Lusinda super ciuszki i jaka cena :-)
Ja planuje w piątek jechać do "mojego" lumpka po ciuszki dla coreczek i dla siebie może coś znajdę :-)
Ja planuje w piątek jechać do "mojego" lumpka po ciuszki dla coreczek i dla siebie może coś znajdę :-)