reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

To nie wiedzialam ze takie ceny sa samej niani. Pewnie dlatego ze z kamerka bo moja kolezanka to pamietam za ponad 100 kupowala ale bez kamerki

reklama
Kitki ceny kamerek są jeszcze większe. Ja szukałam najtańszego rozwiązania ale zależało mi na kilku funkcjach no i przede wszystkim chce mieć możliwość podglądu z każdego miejsca, nie tylko w domu.

Alexia kurcze, naprawdę nie przyjmą za okazaniem paragonu?? to jakaś masakra, już się przyzwyczailam, ze tutaj mogę do 28 dni zwrócić wszystko bez podania przyczyny, tylko paragon i tyle. nie wiedzialam, ze sklepy w PL nie chcą przyjmować zwrotów, kurcze, szkoda :(

Beata piękne ciuszki
Prześliczna kołyska i te kropki... podziwiam ja bym nie miała cierpliwości...
Jeśli chodzi o kamerki to rzeczywiście z funkcją ekranu są drogie... sama zastanawiałam się nad kupnem, ale na szczęscie dostalam od siostry

Dobrze że ja niani nie potrzebuję, bo zawsze parę zł zaoszczędzonych:)
Moje wczorajsze łowy za 10 zł :p nie licząc w tym jeszcze woreczka skarpetek :p

20160127_084221.jpg 20160127_084326.jpg 20160127_084420.jpg

Załączniki

• 20160127_084221.jpg
    20160127_084221.jpg
    356,4 KB · Wyświetleń: 71
  • 20160127_084326.jpg
    20160127_084326.jpg
    378,5 KB · Wyświetleń: 56
  • 20160127_084420.jpg
    20160127_084420.jpg
    349,8 KB · Wyświetleń: 62
Lusinda - sliczne! Ja musze w przyszlym tyg o lumpka zahaczyc. Chociaz maz ostatnio jak mu pokazalam zdobycze to stwierdzil ze jeszcze tam mnie nie bylo;) i ze mam nie przesadzac i tam nie lazic tylko na dupie siedziec i ze przeciez ciuszki juz mamy i ze przez net mozna i ble ble ble

Alexia w smyku przyjmują zwroty do 30 dni, ale zwrot jest na kartę podarunkową i to bez problemu. Lusinda zazdroszczę Ci umiejętności robienia zakupów w lumpku :) ja nie umiem się tam odnaleźć, ale póki co nie mam co tam szukać, bo dostałam sporo ciuszków od koleżanki i jeszcze brat z UK ma mi przywieźć troszkę rzeczy dla Antka bo nakupował.
Zakochałam się w tych kropeczkach :)
Wracając do tematu odparzeń, to ja Majci nie smarowałam pupki po każdej zmianie pieluszki, a jak były jakieś problemy to sudocremem, ale chyba nie byłam do końca zadowolona. Pokombinuję z tym zielonym linomagiem - dzięki za info dziewczyny :) Aha i co do tego strachu przed pielęgnacją siusiaczka (też sie tego boję) to tak jak pisały dziewczyny - z dziewuszkami jest dużo gorzej :/ Nasza córcia oprócz zrostu warg sromowych, mając 6 miesięcy załapała grzyba i jej cipcia, pupka i połowa nóżek wyglądały jak jeden wielki strup! I skąd to cholerstwo się wzięło, jak dziecko codziennie kąpane w odpowiednich środkach, pielucha zmieniana po prawie każdym siku... lekarka jak widziała moją przerażoną minę to powiedziała tylko "to nie pani wina, to się zdarza"
Ale faktycznie boje się tej stulejki i chłopców :/

reklama
Do góry