reklama
renia1321
Fanka BB :)
haha Kitki ja też tylko żywca kupowałam sama tylko go piłam a potem zupki na nim Damianowi też na takiej robiłam
Martita no ja kupię 2 bo małą i dużą
Co do mleka to nawet nie mam pojęcia w razie czego jakie mogłabym kupić, jednak liczę że piersią się uda karmić. Damianowi to po 12msc kupiłam bebilon z paczkę czy 2 a on tego pić nie chciał i tak może z miesiąc popróbowałam jakieś cuda zupki mu na tym próbowałam robić, płatki żeby to jadł aż przerzuciłam się na krowie 1,5% które mu pasowało ale też w formie takiej że z czymś łyżeczką
Martita no ja kupię 2 bo małą i dużą
Co do mleka to nawet nie mam pojęcia w razie czego jakie mogłabym kupić, jednak liczę że piersią się uda karmić. Damianowi to po 12msc kupiłam bebilon z paczkę czy 2 a on tego pić nie chciał i tak może z miesiąc popróbowałam jakieś cuda zupki mu na tym próbowałam robić, płatki żeby to jadł aż przerzuciłam się na krowie 1,5% które mu pasowało ale też w formie takiej że z czymś łyżeczką
Co do wkladek to ja chyba zle napisalam ja uzywam na pocżatku jednorazowych takich a te bawelniane do prania to zaczelam uzywac dopiero po paru miesiacach jak juz mi sie z cycow nie lalo non stop ale to kwestia indywidualna. A co ta sa wkladki silikonowe??
Martita ja bede karmic cyckiem i mam tylko jedna malutka buteleczke ktora byla w zestawie z laktatorem po co wiecej a pozniej jak mldy bedzie juz tam jakies soki pil czy odejdziemy od piersi to pewnie zakupie dwie duze a mam ochote na ta serie avent natural
Renia to moj ja luska karmiona piersia 7.5 miesiaca pozniej pila gerbera do 11.5 miesiaca i nie chciala tylko jak cos tam takiego kaszka czy platki to krowie
Martita ja bede karmic cyckiem i mam tylko jedna malutka buteleczke ktora byla w zestawie z laktatorem po co wiecej a pozniej jak mldy bedzie juz tam jakies soki pil czy odejdziemy od piersi to pewnie zakupie dwie duze a mam ochote na ta serie avent natural
Renia to moj ja luska karmiona piersia 7.5 miesiaca pozniej pila gerbera do 11.5 miesiaca i nie chciala tylko jak cos tam takiego kaszka czy platki to krowie
Mikulinka
Fanka BB :)
U mnie córka miała 6 miesięcy jak odrzuciła mleko itp. To wstawałam rano i gotowałam zupy i miksowalam i w butle ... by jak sie obudzi swieze i gotowe dopodania bylo
Syn tez mało mleczny ... szybko było też nie na wszelkie mleczne rzeczy
Syn tez mało mleczny ... szybko było też nie na wszelkie mleczne rzeczy
kitki - fajne te butelki. Ja kupuje 2 butelki na wszelki wypadek bo niektóre dzieci sie np wodą albo herbatka np koperkowa czy rumiankową dodatkowo nawadnia..mimo karmienia piersią?
zrobiłam wstępne zamówienie na podkłady poporodowe, wkładki laktacyjne itp( nie mogę iść do normalnej apteki wiec zamówiłam w internetowej)
i jeszcze jedna kwestia sa podpaski poporodowe??? bo w te majty poporodowe cos chyba trzeba włożyc? czy normalne poodpachy?
zrobiłam wstępne zamówienie na podkłady poporodowe, wkładki laktacyjne itp( nie mogę iść do normalnej apteki wiec zamówiłam w internetowej)
i jeszcze jedna kwestia sa podpaski poporodowe??? bo w te majty poporodowe cos chyba trzeba włożyc? czy normalne poodpachy?
Sweetka jak karmisz piersia to nie trzeba nawadniac dodatkowo niczym i kazda cycowa mama ci to powie do pol roku wystarczy sama piers jak sie dzidzia najada.jesli nastawiasz sie na karmienie piersia to najlepiej miec jedna mala butelke i tyle choc jak kupisz wiecej to sie pewnie pozniej nie zmarnuja
reklama