Sweetka ja wkladki bawelniane sama sobie wyprubujesz firme . Kup smoczek z lovi wrazie co lepiej miec . Butelji z aventu swietne hak dla mnie core na nuch wychowalam u na lovi naprzemian syna na tomme tippe. Ja juz 3 dzidzie zaopatruje w krem przeciw odparzeniom pupy nivea a wrazie jak sie idparzy to u nas linomag z apteki taka bialo zielina tubka
reklama
klaczek2004
Fanka BB :)
Na codzień do puki linomag zielony jak u bluelovi. Na odparzenia różnie, sudokrem, bepanthen. Wkładki jednorazowe-ja najbardziej lubię z Rossmanna babydream. Co do butelek i smoków to chyba bez różnicy byle dziecko chciało. Czasem avent nie przypasuje, czasem nuk.
Kitki co do prania- u mnie kolejne płukanie pomaga. A te smugi głównie są na spodniach męża. No i tez dużo nie wkładam do pralki. Ja od czasu do czasu puszczam pralkę bez ubrań, zamiast płynu wlewamy ocet i na 90 stopni ustawiam. To przeczyszcza filtr i jest wtedy lepiej.
Kitki co do prania- u mnie kolejne płukanie pomaga. A te smugi głównie są na spodniach męża. No i tez dużo nie wkładam do pralki. Ja od czasu do czasu puszczam pralkę bez ubrań, zamiast płynu wlewamy ocet i na 90 stopni ustawiam. To przeczyszcza filtr i jest wtedy lepiej.
renia1321
Sweetka mój np smoczka nie chciał ale jak dziecko chce to lepiej mieć kupiony jakiś bo mają potrzebę ssania. Butelki dla mnie niczym znowu wielkim się nie różnią Kupie tylko takie do których mam łatwy dostęp żeby smoczki wymieniac... bo z synem to kupiłam tez tomee tippi taki na nie był szal zwtedy ze taki design extra itp zestaw na allegro zamowilam a potem się okazało ze smoczków do nich w żadnej aptece u siebie nie kupię ale też pewnie avent, lovi czy nuk popatrzę które mi się spodobaja
A krem do pupy np hipp ma dobre opinie a juz na opdparzenia mocniejszy typu sudocrem czy bephanten to ja osobno tylko przy czerwonej pupie od razu używałam, odparzeń mocniejszych jakoś uniklismy
A krem do pupy np hipp ma dobre opinie a juz na opdparzenia mocniejszy typu sudocrem czy bephanten to ja osobno tylko przy czerwonej pupie od razu używałam, odparzeń mocniejszych jakoś uniklismy
Renia - ale ja wlasnie duzo nie laduje do pralki, czesto jest do polowy pusta bo ja czesto piore i kazde kolory osobno np. Osobno czarne i granat. Osobno zielone. Osobno niebieskie. Czerwone z rozowym. I inne jesne kolory. Plus biale osobno wiadomo. Takze czesto wstawiam pare rzeczy danego koloru bo nie bede zbierac nie wiadomo ile
Klaczek - sprobuje z tym octem
Sweetka - ja butelki mialam aventu i tommee tippee i teraz kupuje te TT bardziej mi pasowaly. Kupuje zestaw dtartowy tam sa dwie male dwie wieksze butle 4 smoczki te wolnoprzeplywowe plus dodatkowe 2 na zmiane te z wiekszymi dziurami i jeszcze kubek nie kapek. Taki zestaw. Caly za niecale 60zl wiec chyba sie oplaca. Smoka kupuje lovi bo dziewxzyny polecaja.
Wkladki laktacyjne to bawelniane jakies.
Krem do pupy sprawdzony mam linomag zielony i ten na codzien a na mocniejsze odparzenia bepganten masc. Ten bephanten tez jest dobry na poranione sutki na poczatku karmienia wiec sie przydaje. Tylko sa dwa rodzaje to lepszy jest ten co ma w rogu pupke gola dziecka
Klaczek - sprobuje z tym octem
Sweetka - ja butelki mialam aventu i tommee tippee i teraz kupuje te TT bardziej mi pasowaly. Kupuje zestaw dtartowy tam sa dwie male dwie wieksze butle 4 smoczki te wolnoprzeplywowe plus dodatkowe 2 na zmiane te z wiekszymi dziurami i jeszcze kubek nie kapek. Taki zestaw. Caly za niecale 60zl wiec chyba sie oplaca. Smoka kupuje lovi bo dziewxzyny polecaja.
Wkladki laktacyjne to bawelniane jakies.
Krem do pupy sprawdzony mam linomag zielony i ten na codzien a na mocniejsze odparzenia bepganten masc. Ten bephanten tez jest dobry na poranione sutki na poczatku karmienia wiec sie przydaje. Tylko sa dwa rodzaje to lepszy jest ten co ma w rogu pupke gola dziecka
Mikulinka
Ja będę kupować smoczki Avent i butelki tez... masc do pupy bphanten ... szczotke łdo włosów i grzebień ( mam bo kupowałam latem Adasiowi ) ponoć zestawy się opłacają też muszę z poszukać ... łańcuszek do smoczka to już sprawdzony z Nucka ... do kąpieli emulium ...A nad mlekiem mm myslalyscie wrazie w..?
Beatka - zaraz postaram sie wstawic link do tego sprzedawcy u ktorego ja chce wszystko zamowic. Ja biore 4 butle bo nie planuje karmic piersia wiec wykorzystam na bank.
Co do mleka to ja Bebilon kupuje. Z cora mialam Bebilon ha. W szpitalu tak kazali. Oczywiscie 2 razy drozszy. Jazali tez gktowac mleko na wodzie mineralnej i my jak te baranki sluchalismy i targalismy te zgrzewki zywca bo przdciez polecany przez instytut matki i dziecka wiec najlepszy osobny czajnik kupilismy i tylko nadii w nim wode na mleko gotowalismy i tak przynajmniej z pol roku
Jak sobie teraz o tym pomysle to mi sie smiac chce jaka wystraszona bylam i wszystko przezywalam...teraz to luuz
Co do mleka to ja Bebilon kupuje. Z cora mialam Bebilon ha. W szpitalu tak kazali. Oczywiscie 2 razy drozszy. Jazali tez gktowac mleko na wodzie mineralnej i my jak te baranki sluchalismy i targalismy te zgrzewki zywca bo przdciez polecany przez instytut matki i dziecka wiec najlepszy osobny czajnik kupilismy i tylko nadii w nim wode na mleko gotowalismy i tak przynajmniej z pol roku
Jak sobie teraz o tym pomysle to mi sie smiac chce jaka wystraszona bylam i wszystko przezywalam...teraz to luuz
reklama
Beata - to ten zestaw☺ tutaj ogolnie duzo rzeczy planuje kupic i jedna paczka zamowic http://allegro.pl/show_item.php?item=5924979495
Chyba ze macie jakiegos innego sprawdzonego sprzedawce
Chyba ze macie jakiegos innego sprawdzonego sprzedawce