reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
sweetka

1. wkladek jeszcze nie kupowalam, ale będę zamawiać chyba te wielorazowego użytku, bawelniane

2. ja mam zestaw startowy butelek aventu, avent natural, 2 male butelki i 2 większe plus szzotka do mycia i smoczek w zestawie.

3. smoczek mam z aventu ten z zestawu (pkt 2), później jak maly będzie chciał to dokupie więcej

4. ja kupilam bezdotykowy termometr Geratherm Non Contact

5. krem do pupki mam z Hippa, dodatkowo bepanthen extra w razie oparzeń czy podrażnień

Ja na wszelki wypadek kupiłam małą butelkę z NUK, a dużą mam z Aventu. W kosmetyki zaopatrzyliśmy się w DM wszystko z HIPP, kupiliśmy odrazu 2 op kropelek na kolki w razie "W". Lepiej mieć niż później szukać. Dzisiaj trafiła nam sie wanna z tegi z siedziskiem w TESCO ;) wzięliśmy większą radami innych, ze mała długo nie wystarczy... Sudocrem mam na pupę, jeszcze tylko zastanawiam się nad czymś do sutków -osłonki plus krem, ale szkoda mi teraz brać, bo może sie okazać, że moje wielkie dojne mleka nie dadzą :/

Milka ja kupilam 2 paczki bo przy wojtku tyle zuzylam a przy lusce 8 az takze ryzyk fizyk kup ze dwie trzy paczki najwyzej maz ci dokupi.

Niewiedzialam ze mozna 4 butelki i kubek niekapek za 60 upolowac :D fajnie.
Milka moze kup sobie jedna choc paczke tych jednorazowych do biustonosza bo na poczatku laktacja nie unormowana,nawal i ci te bawelniaki beda przeciekac i nie nadazysz zapierac :)

Maz dzis odebral moje zamowienie z apteki doz :)) 30 ampulek soli fizjologicznej.50 gazikow jałowych.linomag.witamina D i witamina d+k takze jestem zwarta i gotowa tylko biustonoszy do karmienia nie mam ale to w lutym zamawiac bede takze niedlugo :)

reklama
Do góry