reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
Kitki widzę że masz ten sam problem co ja :/ proszki kupiłam lovela i jeszcze dziś jadę po płyn do płukania bo już chce zacząć prać i prasować bo w końcu doczekałam się nowego żelazka więc może szybciej pójdzie niż tym starym.

Dziewczyny ja byłam wczoraj z siostrą na zakupach (po tym jak przywiozła mi te ciuszki) i poleciła kapsułki do prania odzieży dziecięcej hipoalergiczne - JELP (ja zawsze piorę wszystko w kapsułkach, nie pozostaje po praniu proszek na ciuchach i nie trzeba dokupywać płynów do płukania).

1.dziewczyny a wkladki laktacyjne jakie?? silikonowe, bawełniane??

2.a butelkii aventu na początek które? bo słyszałam ze aventowe najlepsze, chyba, że radzicie coś innego??

3. smoczek - kupujecie, używacie, polecacie?? jak tak to jaki, której firmy?? czy raczej sobie darować i nie przyzwyczajac?

4,który termometr?

5. jaki krem do pupki? czy krem na odparzenia jest juz inny?? jakie polecacie??

zwariuje... probouje zamówienie zrobic i tyle pytan...

Ostatnia edycja:
Kiedys kupowałam te kapsulki ale nie bylam do końca z nich zadowolona, nie zawsze się dokładnie wyplukiwaly tak jak pisze klaczek.

sweetka u mnie swietnie sprawdzily się wkładki jednorazowe z Tommee Tippee, teraz tez takie kupiłam.

reklama
Ja mam taki problem z kapsulki ze na ciemnych ubraniach zostawiają smugi. Jakby źle się wyplukiwaly. Ale wygodne są bardzo.

Ja mam w ogole problem z czarnymi ubraniami - pierzemy w płynie do czarnego i czasami po wyjeciu są smugi właśnie źle wypłukane, wiec ostatnio stwierdziłam ze nie będę dawała płynu do płukania ze może wtedy będzie lepiej, ale to samo, i nie wiem od czego to zależy bo czasami więcej tych smug a czasami nie ma wcale. Próbowałam już zmieniac płyn do czarnego, nie pomaga, nastawiać na dwukrotne płukanie - tez nic. Nie wiem od czego to zależy ze raz jest ok a raz źle. Nie wkładamy dużo do pralki bo tez już myślałam ze za dużo ubran i dlatego źle wypłukane, tez nie to.
Macie jakies pomysły?

Do góry