reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
Sweetka - zwykle podpaski nie bardzo. A juz nie daj boze always. Moja kolezanka byla taka madra i nie chciala wctych podkladach latac i jak tylko wyszla do domu to zwykle podpaski always. I po dobie miala mega goraczke i stan zapalny. Szwy jej sie rozeszly bo to z ceraty i powietrza nie przepuszczalo. Trafila do szpitala ale juz powiedzieli ze kolejny raz zszyc nie mozna musialo samo sie zrosnac. Nacierpiala sie i mowi ze brzydko to wyglada. Zapamietalam to jako bo mnie przestraszyla niezle

Niestety to w takich wielkich się lata :D
Damian tez oczywiście oprócz tych mlecznych śniadanek juz jadł tez inne rzeczy bo nawet zębów dobrze nie mial i już pamiętam że ze 3 kanapki mi potrafił na sniadanie wciągnąć jak miał z 8-9 msc :D tylko bez skórki

Sweetka na łóżko tez są. Takie jakby ceratku np. 80 cmx80cm. Ja tez takie miałam w szpitalu żeby łóżka całego nie pobudzić bo czasem coś przeleciao. A w domu ręcznik kładłam. Ja krwawilam 2 miesiace wiec podpaski dużo zużyłam. Najpierw te wielki, potem bella i na koniec normalne. Ale ja zawsze kupuje te bez takiej siatki bo odparzaja.
Ja butelkę kupuje 1 mała. Jak będzie potrzeba to dokupie. A mleko Nan. W razie czego będzie w domu.

Sweetka hehe kazdy ma prawo sie pomylic :)) powiem szczerze ze ja zuzylam przy corce 8 paczek a przy synu tylko 2 ;0 )

Kitki a ile kosztuje bo mi sie nie wyswietla? Pare kolezanek z poprzedniego forum zamawialo i byly zadowolone.kojaze po tkaninach nie wiem czy od tego sprzedajacego.

reklama
Beata - to ten zestaw☺ tutaj ogolnie duzo rzeczy planuje kupic i jedna paczka zamowic http://allegro.pl/show_item.php?item=5924979495
Chyba ze macie jakiegos innego sprawdzonego sprzedawce
Ja taki zestaw zamówiłam od innego sprzedawcy
http://allegro.pl/tommee-tippee-zestaw-startowy-butelki-smoczki-i4903147002.html
ale czekam na przesyłkę bo też zamówiłam od niego chyba z 20 pozycji i teraz kompletują :) więc póki co nie wiem czy mogę polecić :)

Do góry