reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Kitki
1. Teraz kupiłam smoczki z lovi ale Julia miała Nuka i byly ok.
2. Majtki siateczkowe
3. Podklady Bella miałam, tera tez takie kupiłam, ale mam jeszcze na wypróbowanie cieńsze z Babyono chyba.
4. Dwa mysle dla mnie wystarczająco.

reklama
1.moja luska wychowana na lovi :) wojtek plul wszystkimi firmami oprocz firmy cyc :))
2. Ja juz 3 raz bd uzywac jednorazowych siateczkowych tylko podobno rozmiary sa. Zanizone m jak s , s jak xs hehe :)
3.ja mam sprawdzone bella mamma te rozowe ;)
4. Na bank dwa ja mam 75 na 75 ale jak masz mozliwosc to 100 na 100 starcza na dluzej :)) jeden za malo pamietam jak moje dzieci jako noworodki pod wplywem cieplej wody odrazu po kapieli lubily ribic sruuu do recznika :huh:

1. U mnie też Lovi. A co synek polubi to nie wiadomo.
2. Siatexzkowe, wielorazowe. ja mam typu bokserki. Teraz kupilam baby ono ale super są firmy semi line. Chodziłam w nich aż 2 miesiace.
3. Ja podkładu tez semi line, lib wlasnie Bella różowe. Potem używałam zwykłych podpaski bella tylko tych na noc.
4. Ja nie używałam ręcznika z kapturem bo był dla mnie niewygodny. Jak bym brała to większy. Łatwiej dziecko pewnie otulic.

A powiedzcie mi jeszcze czy kupujecie tez pampersy 1 2-5kg czy od razu tylko 2 3-6kg?
Przy corce chyba mielismy od razu 2 i tak sie teraz zastanawiam.

I jeszcze jedno pytanie - proszek do prania - osobno nialy i do kolorow, a do plukania to tez dajecie jakis plyn? Jesli tak to tsz z tej serii dzidzius czy lovela czy np. Lenor? Czy nie plukacie wcale w plynie?

Ja tez 1 bo i tak są spore. Kupię 1 paczkę a najwyżej potem dokupie. Ja piore w płynie Biały Jeleń bo lepiej wypłukuje się niż proszek. A płuc ze w E sensitive.

reklama
A Bialy Jelen tez jest dla dzieci? Nie wiedzialam. Musze ogarnac teraz w przyszly week na zakupach marketowych po ile te plyny i proszki sa bo po week zamawiam wszystko i chyba jednak wiekszosc przez net zamowie bo cenowo taniej niz w tej niby hurtowni kolo mnie.
Tak jak mowicie zamowie 1 ze dwie paczki bo sa tylko male po 34szt i wezme tez 2 od razu. W sumie to syn bedzie i tak w najkepszym wypadku z 37 38 tyg ciazy wiec pewnie mniejszy bedzie niz cora

Do góry