reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Jak jak dziewczyny napisały i ja robiłam tak jest wygodnie :-)
Kitki strasznie dużo chce chyba przesadzila
Lusinda ja mam i taki i taki w tym usztywnianym niektórym pewniej się trzyma maleństwo ale ja wolałam miękki, no i z tych usztywnianych przeważnie można łatwo wyjąć ten środek i wtedy masz miękki
Sweetka ja kupiłam na allegro ale ceny nie pamiętam :-(
Też nic nie mam kupionego tylko to co mam po córci muszę wszystko od teściów zabrać wyprać umyć i bedzie:-) kilka rzeczy dokupić np komode :-)
Maclaren to bardzo dobre wózki, super koła, bardzo dobrze zrobione ja zastanawiałam się nad nim gdy chciałam spacerowke ale wybrałam Inglesine ma bardzo podobne wózki :-)

reklama
sweetka ja mam maclarena xlr techno, wózek jest bardzo porzadny ale na pewno nie nadaje sie dla dziecka 6 miesięcy plus tylko minimalnie rok. Nie wiem jak ten co pokazujesz ale mój to typowa parasolka i nawet oparcie nie rozkłada sie calkiem na plasko. Nie wyobrażam sobie tez używania takiego wózka w zimie przy niemowlaku, sporadycznie owszem, ale caly czas to się ze śniegu nie wykopiesz :)

Mi dla siebie brakuje biustonoszy do karmienia, ale chce kupic w ostatniej chwili, tak to wszystko mam. Dla dziecka brakuje mi lozeczka, materaca, wanienki, pieluch i kilki pierdolek.

sweetka ja mam maclarena xlr techno, wózek jest bardzo porzadny ale na pewno nie nadaje sie dla dziecka 6 miesięcy plus tylko minimalnie rok. Nie wiem jak ten co pokazujesz ale mój to typowa parasolka i nawet oparcie nie rozkłada sie calkiem na plasko. Nie wyobrażam sobie tez używania takiego wózka w zimie przy niemowlaku, sporadycznie owszem, ale caly czas to się ze śniegu nie wykopiesz :)
ooo i tego było mi trzeba :) oni własnie mają ten co Ty. A co do śniegów to akurat przeskoczę zima z gondolki na spcerówkę albo tuż przed zimą.

reklama
Kitki ja też się z dziewczynami zgadzam ze to za drogo. .. po co komu dwa śpiworki. .. jak są dobrej jakości to powinny szybko schnac i w razie zaplamienia można do pralki wrzucić i na kolejny dzień powinien być ok. A dwie torby to już zupełnie nie rozumiem. Ja za xlandera x move nowiutkiego gondola + spacerówka i śpiworek dałam niecałe 1700. A bez gwarancji jak się popsuje to trzeba nowy kupować...

Póki co mam twardy rożek ale kupie chyba jeszcze jeden miękki...

Wyprawki dla mamy u mnie jeszcze brak. Mam tylko koszule niedawno kupioną ale w sumie jak tak patrzę na mój przyrost brzucha to mogę się w nią w kwietniu nie zmieścić ;D

Do góry