reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Jak jak dziewczyny napisały i ja robiłam tak jest wygodnie :-)
Kitki strasznie dużo chce chyba przesadzila
Lusinda ja mam i taki i taki w tym usztywnianym niektórym pewniej się trzyma maleństwo ale ja wolałam miękki, no i z tych usztywnianych przeważnie można łatwo wyjąć ten środek i wtedy masz miękki
Sweetka ja kupiłam na allegro ale ceny nie pamiętam :-(
Też nic nie mam kupionego tylko to co mam po córci muszę wszystko od teściów zabrać wyprać umyć i bedzie:-) kilka rzeczy dokupić np komode :-)
Maclaren to bardzo dobre wózki, super koła, bardzo dobrze zrobione ja zastanawiałam się nad nim gdy chciałam spacerowke ale wybrałam Inglesine ma bardzo podobne wózki :-)

reklama
sweetka ja mam maclarena xlr techno, wózek jest bardzo porzadny ale na pewno nie nadaje sie dla dziecka 6 miesięcy plus tylko minimalnie rok. Nie wiem jak ten co pokazujesz ale mój to typowa parasolka i nawet oparcie nie rozkłada sie calkiem na plasko. Nie wyobrażam sobie tez używania takiego wózka w zimie przy niemowlaku, sporadycznie owszem, ale caly czas to się ze śniegu nie wykopiesz :)

Mi dla siebie brakuje biustonoszy do karmienia, ale chce kupic w ostatniej chwili, tak to wszystko mam. Dla dziecka brakuje mi lozeczka, materaca, wanienki, pieluch i kilki pierdolek.

sweetka ja mam maclarena xlr techno, wózek jest bardzo porzadny ale na pewno nie nadaje sie dla dziecka 6 miesięcy plus tylko minimalnie rok. Nie wiem jak ten co pokazujesz ale mój to typowa parasolka i nawet oparcie nie rozkłada sie calkiem na plasko. Nie wyobrażam sobie tez używania takiego wózka w zimie przy niemowlaku, sporadycznie owszem, ale caly czas to się ze śniegu nie wykopiesz :)
ooo i tego było mi trzeba :) oni własnie mają ten co Ty. A co do śniegów to akurat przeskoczę zima z gondolki na spcerówkę albo tuż przed zimą.

reklama
Kitki ja też się z dziewczynami zgadzam ze to za drogo. .. po co komu dwa śpiworki. .. jak są dobrej jakości to powinny szybko schnac i w razie zaplamienia można do pralki wrzucić i na kolejny dzień powinien być ok. A dwie torby to już zupełnie nie rozumiem. Ja za xlandera x move nowiutkiego gondola + spacerówka i śpiworek dałam niecałe 1700. A bez gwarancji jak się popsuje to trzeba nowy kupować...

Póki co mam twardy rożek ale kupie chyba jeszcze jeden miękki...

Wyprawki dla mamy u mnie jeszcze brak. Mam tylko koszule niedawno kupioną ale w sumie jak tak patrzę na mój przyrost brzucha to mogę się w nią w kwietniu nie zmieścić ;D

Do góry