reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
Nie jest tak źle. Teraz wszystko można zamówić przez internet, na każdy temat są opinie więc nawet w podbramkowej sytuacji idzie wszystko w ciągu jednego dnia kupić nie ruszając się z domu. Jeszcze zdążycie :) Czytając co i kto już ma to sama czasem panikuję że nie zdążę, ale jak dziś wzięłam do ręki listę i zaczęłam odhaczać co już mam to tak naprawdę została mi tylko wanienka i drogeryjne rzeczy do kupienia. No i czekam na łóżeczko żeby przyszło to wtedy materac dokupię. Ciekawe co ja będę kupować jak już wszystko będę miała :-D

Ja tez jeszcze nic nie kupiłam mam to co miałam :D a przepraszam szafę na ubranka nowa kupiłam :) Dziś wybierałam ubranie na wyjście ze szpitala i tak myślę w lutym juz zacząć prac, prasować powoli bo sporo tego.

Moi znajomi sobie chwala maclarene tam nawet gondolke możesz dokupić chyba... ale osobiście nie prowadziłam a zawsze wole duże koła

Ja tylko musze staniki i koszulki do karmienia kupić, resztę mówiła położna ze dostane w szpitalu i tylko żebym ciuchy zabrala.

reklama
Do góry