reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowy zawrót głowy !

U mnie tesciowa tez w sztywnym nosila ale jej w miekkim bym nie dala. Ona to taka ciapa jest:rolleyes: jak sie przyznala ze moj maz wypadl jej kilka razy z wozka za dzieciaka to jak szla na dwor z nadia to maz mala znosil i przypinal szelkami w wozku i dopiero jej dawal i miala zakaz jej wyciagania ;)
Ale ogolnie tesciowa to dobra babcia i specjalnie by nie skrzywdzila wnuczki. Poprostu taki ma charakter ciapowaty ale jest troskliwa i b duzo nadie nauczyla pilnujac jej

reklama
Kitki mi nie podobają sie 3kolowe i jeszcze ta cena :/ wolałabym nowy.
Lusinda ja mam usztywniane chociaz przy corce zawsze wyciągałam ten kokos bo w miękkim było mi wygodniej.

Kitki co do wózka to zgadzam się z dziewczynami 2000 za używany wózek to lekko przesadziła kobieta :D
Rożek wole miękki choć mam taki i taki.

Ostatnia edycja:
Kitki wszystko zależy od ceny :) osobiście nie chciałam wózka z 3 kołami

Właśnie zamówiłam 3 pościele, prześcieradła i kocyk minky taki większy bo ten co mam to mały na początek. Mam nadzieję że gatunkowo mnie nie zawiodą bo komentarze pozytywne ale ocenię dopiero jak przyjdą. :)
a jakiś link mogłabyś podesłać?:)

i gdzie kupowałyscie i w jakich cenach rożki??

ja nie mam nic! totalnie nic! czy ktos ma tak jak ja?????:unsure:

Sweetka ja mam tylko ciuszki od kuzynki. Nic więcej nie mam. Nie jesteś sama. :-) Jak czytam co już dziewczyny mają to jestem przerażona ☺ Ja tylko oglądam, czytam i wybieram ale narazie wszystko wirtualnie nic jeszcze nie kupilam :-) no przepraszam, zaliczkowalam wózek, kupiłam rogowkę do pokoju małej żebym miała wygodnie do spania i karmienia no i dałam własnoręczny projekt mebli do wyceny ☺ Fizycznie jednak mam tylko ciuszki.

Ostatnia edycja:
Sweetka zamówiłam z allegro i to też tak pod wpływem chwili. U jednego dostawcy wszystko więc mam nadzieję że gatunkowo naprawdę będzie taka jak w komentarzach bo wtedy nie wiem co zrobię z tymi 3 kompletami :errr:
http://allegro.pl/zestaw-6-el-posciel-do-lozeczka-120x90-60x40-i5798638618.html
Prześcieradła wzięłam po dwa z każdego rodzaju bo nie znam się więc może któryś bardziej mi się spodoba :) No i kocyk Minky http://allegro.pl/kocyk-minky-kolderka-nowe-wzory-75-x-100-prezent-i5861866567.html
a rożek wybrałam najtańszy, a później może jakiś usztywniany dokupię jak będę w dziecięcym sklepie, żeby go chociaż pomacać http://allegro.pl/becik-rozek-niemowlecy-80x80-bawelna-duzo-wzorow-i5857673241.html
Teraz czekam na paczkę żeby sprawdzić co i jak. Denerwuje się trochę że tak w ciemno ale zobaczymy...

reklama
my jestesmy w proszku totalnie, jestesmy w połowie remontu, mam liste zrobioną co bedzie mi potrzebne ale nie kupuje bo po pierwsze zyje jak na szpilkach z powodu tej mojej szyjki po drugie nawet nie mam gdzie tego dac...
planowałam od 30 tyg zakupy dzieciowe ale jak widzę jak dziewczyny sie organizują, poza tym jest mozliwosc ze urodze sporo wczesniej niz jest termin albo zalegne w szpitalu.... sama nie wiem w co mam ręcę włożyć

Do góry