reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
Wlasnie maz tez mowi ze ma gdzies te spiworki itd i ze to jej problem ze dala za wszystko tyle a kasy a teraz problem co z tym zrobic. Sprawdzalsm na olx to 3w1 za 700-1000 mozna kipic spokojnie. Maz mowi ze mam zwalic na niego ze mu sie nie podoba i koniec
Jedyne co to tu mam pewnosc ze jest zadbany

Jasne i zrób tak. Śpiworki z czasem sama sobie kupisz :biggrin2: Nikt jej nie kupi tego wózka za takie pieniądze. Quinny znalazłam kiedyś na olx za 500 zł i dużo lepiej wyglądał

Kitki a tak miedzy nami to nie podoba mi sie ten wozek kup za ta cene xlandera slicznego i nowego na gwarancji nawet niech 2000 tysiace cie kosztuje to pozniej go sprzadaz .

Jakie kupujecie rożki? Miękkie czy usztywniane? Czy może wcale nie kupujecie? Byłam u znajomych to małą w kocyku cały czas noszą bo w rożku zjeżdżała im do środka podobno i teraz tak przekopuje internet i nie wiem na co się zdecydować.

reklama
Mój cwaniakuje że nie potrzebuje usztywnianego rożka i też mam kupić miękki bo on sobie poradzi :-) no ale nie wiem. Pooglądam i jak spodoba mi się jakiś wzór to zamówię.

Do góry