reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Kitki - Ty przede wszystkim zapytaj się koleżanki ile chce za ten wózek, bo jak sobie "zawoła" to może problem sam Ci sie rozwiąże;) no albo cena będzie tak atrakcyjna,że też nie bedziesz miała dylematów bo grzechem będzie nie wziąć:-D
o samym wózku nic nie słyszałam. On jest taki jakby troche 3 kołowy? bo tak mi w grafice w google wyskoczyło. Dla mnie te wózki są mniej stabline niz 4 kołowe klasyczne, ale to tylko moja opinia, a w rzeczywistoścdi chyba nie jest tak źle skoro od tylu lat sa produkowane i skutecznie sprzedawane.
a x move nie jest lepszy na takie kostki trawy? może byłby lepszy zamiast xpluse...

reklama
tak jak Kitki pisze :) dla mnie też najsprawniej i najwygodniej było krótkie body i na to pajac lub długie body+ półśpiochy/śpiochy po domku a na zewnątrz to już zależy od pogody
to co opisujecie wprowadza mnie w lekki popłoch przyznam. Nie mam pojęcia jak dobrze sie przygotować juz nie wpominajac jak dobrze ubrac dziecko...:szok:

U nas bylo troche ciezej bo córka z listopada to więcej musiałam na nią zakladac, kombinezon obowiązkowo :)

Kitki wózka nie znam, ale moze faktycznie najpierw zapytaj o cenę, żebyś wiedziała czy w ogóle masz nad czym myśleć.

Ja tez ubieralam jak dziewczyny. Kombinuj tak aby rękaw był 1 a na plecach 2 warstwy:) ja kaftanik traktowałam jak bluzke- wkładałam body krótki rękaw i kaftanik. Na dol pośpiechy. Musisz wypróbować co ci będzie pasowalo. Ja nie przepadam za śpiochami ale jak jest cieplej to się sprawdzają

Ja tylko body na dlugi plus polspioszki teraz kupilam bo u nas cieplo w domu mam jeszcze 3 body na krotki plus 3 kaftaniki wrazie co ale moje dzieci strasznie sie pocily szczegolnie jedzac z cyca :)

Kitki ja tez jestem niezdecydowana jeśli idzie o zakupy, wybór mebli, tapet itp więc wspolczuje, ze kolejna opcja doszła bo juz bylas niemal zdecydowana. ja nie znam mutsy, ale życzę zeby wybor padl szybko bo wiem jak to meczy :*

ja nie mam ani jednego kaftanika i nie planuję wogóle kupować. tak jak dziewczyny piszą - same body, spiochy, polspiochy i pajace :)

To ten wozek

Załączniki

• 1452450578899.jpg
    1452450578899.jpg
    75,1 KB · Wyświetleń: 78
  • 1452450590830.jpg
    1452450590830.jpg
    66,4 KB · Wyświetleń: 71
Kitki wszystko zależy od ceny :) osobiście nie chciałam wózka z 3 kołami

Właśnie zamówiłam 3 pościele, prześcieradła i kocyk minky taki większy bo ten co mam to mały na początek. Mam nadzieję że gatunkowo mnie nie zawiodą bo komentarze pozytywne ale ocenię dopiero jak przyjdą. :)

Zapytalam o cene i powiedziala ze ze wszystko dala 4500:eek: bo ze ma dwa spiworki dwie torby dwie wkladki do spacerowki itd i ze myslala zeby wystawic za 2tys ale ze mozemy sie dogadac bo zalezy jej zeby sprzedac.
Tak czy inaczej nawet jak spusci to pewnie nieduzo. Ja jej powiedzialam ze my chcemy wozek za 1700 kupic to powiedziala zebysmy pomysleli i ze sie na pewno dogadamy. Ale moj maz powiedzial ze nie kupi uzywanego wozka za 1500 chocby mial pewno dodatkow i bajerow bo to jednak wozek 2letni bez gwarancji.
Ja sie troche obawiam o to przednie kolo bo jezdzilam kiedys queeny speed i beznadziejnie sie prowadzilo ale tam bylo jedno kolo a tu jakby dwa w jednym.
Maz jest na nie. Ja nie wiem wiec odpuszcze. Tylko teraz wuem ze jak napisze ze jednak nie to laska bedzie mnie nagabywac itd nie lubie takich sytuacji

reklama
Nie kupiłabym używanego wózka za takie pieniądze :) Troszkę przesadziła. Napisz w prost że wolisz wózek z gwarancją. Śpiworki i dodatkowe torby nie są wcale tyle warte.
Szwagierka miała wózek 3kołowy i nie dawał w ogóle rady u dziadków nad jeziorem bo tam nieutwardzona droga, ale w mieście na chodnikach to sobie go bardzo chwaliła i nawet mnie do niego przekonywała.

Do góry