reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Majka piękne ubranka :) i rożek przecudny! Ja juz tez mam rożek za 21.50... nie wiem czym się różnią te droższe od tańszych wiec póki co kupiłam taki tani na szafabobasa :)

reklama
Ten rożek kosztował 47 zl i jest usztywniany ale to prezent od babci,ja bym takiego drogiego nie kupila. :p osobiscie kupilam na allegro za 16 zl i tez jest ok.rozklada sie do materacyka wiec sie przyda.

Marzenka bardzo drogi ten rożek. A w sklepach stacjonarnych u was nie ma takich rzeczy? Ty szukasz polskich a ja ostatnio na aliexpress zamówiłam pajacyk carter's. No nie mogłam się kolorystyce oprzeć.
Ja rożek kupie taki do kompletu z pościelą. Miałam też ostatnio od koleżanki taki grubszy pikowany to lepiej się sprawdził niż ten cienki.

U mnie się gdzies przypadkiem zachował rozek po córci, pamiętam ze wtedy ok 80zł za niego dałam (tak wiem wiem głupia byłam ale to pierwsza ciaza to same wiecie;-) ;) ) rozek wygląda dobrze bo może z 2 tyg był używany no ale jest biało-różowy:baffled: mąz oczywiście mowi ze może być bo ze to tylko po domu i na 2 tyg pewnie znów wiec po co kupować (ech typowy facet) ale ja mam opory ...no bo jak to tak synek w rózowym:oo:

Majka - same cudeńka! Ja to nie umiem nic w lumpku upolować taka sierota jestem:zawstydzona/y: ale może jutro pojde wózki po raz kolejny ogladac to tak blisko jest taki wieeelki lumpek może zajde choć szczerze to nie wierze za bardzo w sukces tej misji:-D

klaczek na stronie h&m jak się dobrze poszuka to i rozmiary się znajda ;D ja zrobiłam jednak wczoraj male zamówienie, dobrze ze przyjdzie po weekendzie bo na razie nic mezowi nie mowie :)

reklama
Do góry