reklama
Ubranka są przesłodkie
Mój biust z małego B <rozmiar podstawówkowy> wskoczył na D! aż się boje co będzie jak dojdzie jedzonko
Zrobiłam sobie na wszelki wypadek zdjęcie bo może już takiego cyca nie będę miała nigdy
Ja teraz mam szał latania po lumpeksach...nowe ciuszki już mam na początek ale takie cudeńka jakie znalazłam po 3 zł ostatnio...eh już nie mogę się doczekać
Mój biust z małego B <rozmiar podstawówkowy> wskoczył na D! aż się boje co będzie jak dojdzie jedzonko
Zrobiłam sobie na wszelki wypadek zdjęcie bo może już takiego cyca nie będę miała nigdy
Ja teraz mam szał latania po lumpeksach...nowe ciuszki już mam na początek ale takie cudeńka jakie znalazłam po 3 zł ostatnio...eh już nie mogę się doczekać
To i ja się chwalę zakupami
Kocyk,rożek,geterki nowe a reszta upolowana
Kocyk,rożek,geterki nowe a reszta upolowana
Załączniki
-
ubranka1.jpg128,7 KB · Wyświetleń: 69
-
ubranka2.jpg186,8 KB · Wyświetleń: 60
-
ubranka3.jpg140,2 KB · Wyświetleń: 57
-
ubranka4.jpg215,7 KB · Wyświetleń: 59
-
ubranka5.jpg158,6 KB · Wyświetleń: 69
-
ubranka6.jpg161 KB · Wyświetleń: 68
-
rożek.jpg177 KB · Wyświetleń: 74
-
spiochy.jpg215,2 KB · Wyświetleń: 67
-
spiworek.jpg132,9 KB · Wyświetleń: 75
-
sukienki.jpg218,9 KB · Wyświetleń: 76
klaczek2004
Fanka BB :)
W h&m online nie ma już rozmiarów. Głownie r.50 został. Ale nowości są cudne.
marzenka2015
Ile kosztuje dobry rożek w Pl ?wczesniej mama mi przez kogoś podała..firmy drewex...bardzo lubiłam...znalazłam na amazon polskie rożki..piekne ale cena trochę wysoka 45$ to drogo czy tanio?...zamówić w Pl i mama mi przyśle jako prezent czy kupić na amazon?...a nie chce w sumie mamy na koszta narażać ..
reklama
Lusinda890
Jak bylam w smyku w poniedziałek to rożki tam.mieli po 50 zł i mi sie wydaje ze taki wystarczy. W pepco kiedyś patrzyłam to.po 20 i 30 zł nawet były. W jakimś sklepie droższe oczywiscie tez widziałam, ale to.jest zakup na chwilę więc nie będę wariowac
Też jeszcze nie mam rozka ale chyba zlecę komuś żeby kupił jako prezent
Też jeszcze nie mam rozka ale chyba zlecę komuś żeby kupił jako prezent