reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
Ja zrobiłam dziś zamówienie na c&a. I jeszcze za h&m się wezmę. Ja potrzebuje bardziej bieliznianych rzeczy typu body i pajace a tych w promocji juz mało. Takie fajne pajace mają ale prawie wszystkie bez stopek. Mimo że to drugie dziecko to głupia jestem. Nie wiem co kupić. I ile tego. No i z pogoda nie wiadomo. U was już i lżejsze ubranka widziałam. ..

Klaczek uwielbiam polskie produkty:) docenia sie wiele kiedy żyje sie w obcym kraju i odwiedza sie swój raz na wiele lat ;)polski rożek bardzo nam sie sprawdził moje starsze dzieci sie w nich na początku wychowały:)myśle zeby mieć ponownie bo starszym będzie łatwiej brać malucha w objęcia ..moZe jednak zamówię w pl;)tutaj nie ma rożków tylko miękkie otulaczki ..kawałek materiału do zawinięcia z kieszenią na nóżki...

29,900000.jpg 1880561600_2_1_1.jpg 1880565600_2_4_1.jpg za 49,90.jpg

Sprawdzam czy uda mi się coś wrzucić. To część z Zary, ale na 68 w górę

Załączniki

• 29,900000.jpg
    29,900000.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 57
  • 1880561600_2_1_1.jpg
    1880561600_2_1_1.jpg
    8 KB · Wyświetleń: 57
  • 1880565600_2_4_1.jpg
    1880565600_2_4_1.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 49
  • za 49,90.jpg
    za 49,90.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 65
Super te ubranka ;)
Ja w poniedziałek jadę na wizytę to męża wyciągnę i kupie resztę wyprawki ;) i w końcu wózek zamawiamy bo juz nie mogę patrzeć na wasze wózki z zazdrości oczywiście ;P

reklama
Do góry