reklama
Kinia1
Wrześniowa mama '10
My już niebawem przerzucamy się na fotelik 0-18, bo już w nosidełku to nie ma co z nóżkami zrobic, bo jej o siedzenie szorują i tak dziwnie je wygina Też montowanie przodem i tyłem, regulacja nachylenia
przyszla_mama81
Mama81
hej, jestem na etapie szukania fajnej spacerówki. Najbardziej w oko wpadła mi ta: CONECO ALBATROS WÓZEK SPACER PARASOLKA + 7 x BONUS (1537693649) - Aukcje internetowe Allegro
może któraś z was miała okazje ją widzieć bądź może ma? Szukam opinii na temat tego wózka
może któraś z was miała okazje ją widzieć bądź może ma? Szukam opinii na temat tego wózka
Moge wam jeszcze polecić krzesełko do karmienia: Krzesełko do karmienia! Max. wyposaż! MUMMY LOVE (1502668589) - Aukcje internetowe Allegro , Majka dostała od chrzestnego jest rewelacyjne, wygodne Odpinana tacka tez jest dobra, bo mała moze siedzieć z nami przy stole no i regulowana wysokość jest zdecydowanie plusem
a jeszcze zapytam, jakich smoczków używacie? ja kupowałam lovi, ale otoczka smoczka była taka gumowa i to zaczeło sie zdzierać i Maja to jadła :/
Jakie smoczki polecacie?
a jeszcze zapytam, jakich smoczków używacie? ja kupowałam lovi, ale otoczka smoczka była taka gumowa i to zaczeło sie zdzierać i Maja to jadła :/
Jakie smoczki polecacie?
Ostatnia edycja:
co do smoczków to my tez używamy lovi wczesniej mielismy takie z barankami dynamiczne smoczki uspokajające Lovi 3-6, 0% BPA (1540280164) - Aukcje internetowe Allegro i tak jak mówisz ta guma sie deformuje odchodzi itp teraz mamy te SMOCZEK SMOCZKI USPOKAJAJĄCE LOVI SPARK 3-6m 2szt (1512009508) - Aukcje internetowe Allegro i tu juz jest zwykły plastik bez gumy i sa ok )) własnie bede musiał zmienic na wiekszy rozmiar....
Joasia M
Fanka BB :)
misiunia My mamy już drewniany z klupsia z żyrafą. Olek dostał od dziadków w prezecie na chrzciny ale czekamy aż stabilnie usiądzie to wtedy rozsłożymy.
ka8sad co do fotelika to teraz kuzynka męża jakiś nam obiecała ale chyba wolę kupić nowy.
ka8sad co do fotelika to teraz kuzynka męża jakiś nam obiecała ale chyba wolę kupić nowy.
Ja chciałam własnie drewniany, ale dostalismy inny i jestem bardzo zadowolona, bo moja mała tez jeszcze nie siedzi ale ten fotel ma taką mięciutką wkładkę i 'kołeczek' dokręcany między nóżki żeby sie dziecko małe nie zsuwało, wiec jest idealny
własnie te drewniane z tego co widziałam w sklepach są raczej dla dzieci które już radzą sobie z siedzeniem
własnie te drewniane z tego co widziałam w sklepach są raczej dla dzieci które już radzą sobie z siedzeniem
reklama
asiek dokładnie ten sam problem mielismy, miałam dwa z lovi takie same i odłaził ten silikon juz po tyg. oddałam do sklepu bo wspomniałam babce w czym problem i oddała do reklamacji ale po dzis dzien nie ma odzewu...to mówisz ze te drugie sa ok? ja teraz mam dla małego z aventu AVENT Smoczek gryzak 3m+ MI