reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama
My już niebawem przerzucamy się na fotelik 0-18, bo już w nosidełku to nie ma co z nóżkami zrobic, bo jej o siedzenie szorują i tak dziwnie je wygina :) Też montowanie przodem i tyłem, regulacja nachylenia :)

A my juz dawno w foteliku 9-18 bo juz dawno sie nei miesci w tym mniejszym, a dostalismy nowke od znajomych z gracco i jest super wygodny bo ma i pozycie pol lezaca uwielbia w nim jezdzic,teraz musze zakupic krzeselko do karmienia

Moge wam jeszcze polecić krzesełko do karmienia: Krzesełko do karmienia! Max. wyposaż! MUMMY LOVE (1502668589) - Aukcje internetowe Allegro , Majka dostała od chrzestnego :) jest rewelacyjne, wygodne :) Odpinana tacka tez jest dobra, bo mała moze siedzieć z nami przy stole :) no i regulowana wysokość jest zdecydowanie plusem :)

a jeszcze zapytam, jakich smoczków używacie? ja kupowałam lovi, ale otoczka smoczka była taka gumowa i to zaczeło sie zdzierać i Maja to jadła :/:p
Jakie smoczki polecacie?

Ostatnia edycja:
misiunia My mamy już drewniany z klupsia z żyrafą. Olek dostał od dziadków w prezecie na chrzciny ale czekamy aż stabilnie usiądzie to wtedy rozsłożymy.

ka8sad co do fotelika to teraz kuzynka męża jakiś nam obiecała ale chyba wolę kupić nowy.

Ja chciałam własnie drewniany, ale dostalismy inny i jestem bardzo zadowolona, bo moja mała tez jeszcze nie siedzi ale ten fotel ma taką mięciutką wkładkę i 'kołeczek' dokręcany między nóżki żeby sie dziecko małe nie zsuwało, wiec jest idealny :)
własnie te drewniane z tego co widziałam w sklepach są raczej dla dzieci które już radzą sobie z siedzeniem :)

reklama
asiek dokładnie ten sam problem mielismy, miałam dwa z lovi takie same i odłaził ten silikon juz po tyg. oddałam do sklepu bo wspomniałam babce w czym problem i oddała do reklamacji ale po dzis dzien nie ma odzewu...to mówisz ze te drugie sa ok? ja teraz mam dla małego z aventu AVENT Smoczek gryzak 3m+ MI

Do góry