reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

Gaja ja mam juz 8 lat Opla Zafire i to jest naprawde klasa autko wszystko sie miesci choc na te nasze ciagle wojaze to i tak male:-)

Paulka ja juz 2 tyg temu kupilam spacerowke , wprawdzie moj wozek mozna przebudowac na spacerowke ale ona jest duza , aja jezdze raz w miesiacu do Niemiec i musze miec malutki do autka.Wczesniej mialam po moim pierwszym synku Qunny ZAPP ale on sie nie rozkladal do pozycji lezacej wiec go sprzedalam, teraz w niemczech jest taka nowosc firmy MOON i jest naprwade super malusienki, lekki i rozklada sie do pozycji lezacej, wlasnie go kupilam i jak mrozy mina to wyprobuje,

2054728-l[1].jpg

reklama
My też myślimy nad kupnem samochodu. I właśnie zastanawiamy się nad oplem zafirą. Jak zaszłam w ciąże to sprzedaliśmy nasz a teraz jak będę wracała do pracy to muszę mieć jakieś coś bo nawet nie wyobrażacie sobie na jakich zadupiach są te budowy i nic tam nie jeździ.
Na szczęście mój mąż ma samochód służbowy. Powiem wam ze choć nie jest to kombi to jest strasznie pojemny. 4 osobowa rodzina mieści się w nim bez problemu a same wiecie jak dużo trzeba do samochodu na wyjazd zapakować. Do tego jest tyle w nim miejsca z tyłu, że żeby coś zrobić przy małym w foteliku to muszę pasy odpinać. Jest tylko jedna wada- spalanie. Pije jak smok. 13-15 na 100 km:szok: Ale narazie się nie martwię bo my za paliwo nie płacimy.

gosheek - ja zamówiłam na Allegro, dziś ma przyjść. (To pierwsze, w grochy) - 226 zł. z przesyłką.

CL_khaki.jpg

Wcześniej chciałam Chicco Happy Snack, ale zrezygnowałam, bo nie ma regulacji wysokości.

Widziałam, że maja kupiła takie co też mi wpadło w oko.

Głównie zwracałam uwagę aby krzesełko było z materiału, a nie ceraty i by miało tą wkładkę wypełniającą dla małych dzieci.

Właśnie dlatego zrezygnowałam z krzesełka Active co paulka kupiła. Jest ono ceratkowe i nie ma wkładki wypełniającej. A szkoda, bo kolor żółty by mi pasował :)

paulka - moja mama za sponsorowała małemu X-Landera X-GO - jak dla mnie rewelacja bo jest większy niż typowe parasolki, dziecko ma sporo miejsca w środku. Ale to też minus bo zajmuje w aucie więcej miejsca i jest cięższy niż typowe parasolki. Nie waży 6, tylko 10 kg. Ale dla mnie to mało ważne :) Jest to pierwszy wózek parasolka z możliwością zamontowania gondoli czy fotelika. My mamy samą spacerówkę bo ze swojego Jedo jestem mega zadowolona, a ten potrzebny jest nam na wyjazdy, no i myślę, że za rok przesiądziemy się na stałe. U nas w sklepie cena 649 zł., a na Allegro zamówiony za 434 zł już z parasolką i przesyłką (parasolka w sklepie kosztuje 78 zl).

Sara ten wózek podobny jest do Espiro magic 4, który tez ma dobre opinie i biorę go pod uwagę, kosztuje ok 450-500zł, jak wypróbujesz swój to daj znać jak wrażenia

Marta mi wózek tez sprezentują tesciowie, wiec kolejny wydatek mnie ominie, a krzesełko tez oni sprezentowali na chrzciny. a co do X-landera to przyznam że fajnie się prezentuje, a już go wypróbowałas na naszych chodnikach?

gosheek - ja zamówiłam na Allegro, dziś ma przyjść. (To pierwsze, w grochy) - 226 zł. z przesyłką.

Zobacz załącznik 330832

Wcześniej chciałam Chicco Happy Snack, ale zrezygnowałam, bo nie ma regulacji wysokości.

Widziałam, że maja kupiła takie co też mi wpadło w oko.

Głównie zwracałam uwagę aby krzesełko było z materiału, a nie ceraty i by miało tą wkładkę wypełniającą dla małych dzieci.

Właśnie dlatego zrezygnowałam z krzesełka Active co paulka kupiła. Jest ono ceratkowe i nie ma wkładki wypełniającej. A szkoda, bo kolor żółty by mi pasował :)

paulka - moja mama za sponsorowała małemu X-Landera X-GO - jak dla mnie rewelacja bo jest większy niż typowe parasolki, dziecko ma sporo miejsca w środku. Ale to też minus bo zajmuje w aucie więcej miejsca i jest cięższy niż typowe parasolki. Nie waży 6, tylko 10 kg. Ale dla mnie to mało ważne :) Jest to pierwszy wózek parasolka z możliwością zamontowania gondoli czy fotelika. My mamy samą spacerówkę bo ze swojego Jedo jestem mega zadowolona, a ten potrzebny jest nam na wyjazdy, no i myślę, że za rok przesiądziemy się na stałe. U nas w sklepie cena 649 zł., a na Allegro zamówiony za 434 zł już z parasolką i przesyłką (parasolka w sklepie kosztuje 78 zl).

ja tez wlasnie zwracalam uwage na material z jakiego jest wykonane bo ponoc na tych z ceratki dzieci sie strasznie poca, krzeselko ma wkladke dla maluchow oraz regulacje oparcia jest stabilny i nie byl drogi:)

dziewczyny a co myslicie o tym foteliku samochodowym bo nasza niuska juz z nosidelka wyrosla strasznie ciasno jej a ten fotelik ma regulacje ze mozna ustawic go w pozycji pół leżącej

http://allegro.pl/fotelik-caretero-diablo-xl-limited-nowe-kolory-i1457944326.html

Ostatnia edycja:
Paulka jak tylko wyprobuje tten wozek to dam znac , ale narazie jeszcze troche zimno, wiec bede jezdzila w mojej spacerowce ABC DEsign.
Ale znalazlam jedna opinie na temat tego wozeczka MOON , tylko ten jest 3-kolowy a ja kupilam 4 kolowy
Spacerówka babywelt MOON 3 kolor morski w Wózki - Szafka.pl

Maja a twoje malenstwo osiagnelo juz wage 9 kilo , bo te foteliki sa od 9 kilo?

Ostatnia edycja:
dzieki dziewczyny:)
Kasik ja wczoraj szukalam na allegro i wpadlo mi w oko:
http://allegro.pl/krzeselka-do-karmienia-tapicerka-material-lub-pcv-i1467880513.html
ale jeszcze sie nie zdcecydowalam. Poszukam jeszcze i dam znac co ostatecznie wybralam.

reklama
Małpko moja sis ma podobne krzesełko do twojego. Uzywał go Wiktor, teraz Ola i sie sparawdza. I tak jak piszesz słuzy nie tylko do jedzonka:tak:

Ja poki co karmie tez w lezaczku.

Do góry