reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

Gaja ja mam juz 8 lat Opla Zafire i to jest naprawde klasa autko wszystko sie miesci choc na te nasze ciagle wojaze to i tak male:-)

Paulka ja juz 2 tyg temu kupilam spacerowke , wprawdzie moj wozek mozna przebudowac na spacerowke ale ona jest duza , aja jezdze raz w miesiacu do Niemiec i musze miec malutki do autka.Wczesniej mialam po moim pierwszym synku Qunny ZAPP ale on sie nie rozkladal do pozycji lezacej wiec go sprzedalam, teraz w niemczech jest taka nowosc firmy MOON i jest naprwade super malusienki, lekki i rozklada sie do pozycji lezacej, wlasnie go kupilam i jak mrozy mina to wyprobuje,

2054728-l[1].jpg

reklama
My też myślimy nad kupnem samochodu. I właśnie zastanawiamy się nad oplem zafirą. Jak zaszłam w ciąże to sprzedaliśmy nasz a teraz jak będę wracała do pracy to muszę mieć jakieś coś bo nawet nie wyobrażacie sobie na jakich zadupiach są te budowy i nic tam nie jeździ.
Na szczęście mój mąż ma samochód służbowy. Powiem wam ze choć nie jest to kombi to jest strasznie pojemny. 4 osobowa rodzina mieści się w nim bez problemu a same wiecie jak dużo trzeba do samochodu na wyjazd zapakować. Do tego jest tyle w nim miejsca z tyłu, że żeby coś zrobić przy małym w foteliku to muszę pasy odpinać. Jest tylko jedna wada- spalanie. Pije jak smok. 13-15 na 100 km:szok: Ale narazie się nie martwię bo my za paliwo nie płacimy.

gosheek - ja zamówiłam na Allegro, dziś ma przyjść. (To pierwsze, w grochy) - 226 zł. z przesyłką.

CL_khaki.jpg

Wcześniej chciałam Chicco Happy Snack, ale zrezygnowałam, bo nie ma regulacji wysokości.

Widziałam, że maja kupiła takie co też mi wpadło w oko.

Głównie zwracałam uwagę aby krzesełko było z materiału, a nie ceraty i by miało tą wkładkę wypełniającą dla małych dzieci.

Właśnie dlatego zrezygnowałam z krzesełka Active co paulka kupiła. Jest ono ceratkowe i nie ma wkładki wypełniającej. A szkoda, bo kolor żółty by mi pasował :)

paulka - moja mama za sponsorowała małemu X-Landera X-GO - jak dla mnie rewelacja bo jest większy niż typowe parasolki, dziecko ma sporo miejsca w środku. Ale to też minus bo zajmuje w aucie więcej miejsca i jest cięższy niż typowe parasolki. Nie waży 6, tylko 10 kg. Ale dla mnie to mało ważne :) Jest to pierwszy wózek parasolka z możliwością zamontowania gondoli czy fotelika. My mamy samą spacerówkę bo ze swojego Jedo jestem mega zadowolona, a ten potrzebny jest nam na wyjazdy, no i myślę, że za rok przesiądziemy się na stałe. U nas w sklepie cena 649 zł., a na Allegro zamówiony za 434 zł już z parasolką i przesyłką (parasolka w sklepie kosztuje 78 zl).

Sara ten wózek podobny jest do Espiro magic 4, który tez ma dobre opinie i biorę go pod uwagę, kosztuje ok 450-500zł, jak wypróbujesz swój to daj znać jak wrażenia

Marta mi wózek tez sprezentują tesciowie, wiec kolejny wydatek mnie ominie, a krzesełko tez oni sprezentowali na chrzciny. a co do X-landera to przyznam że fajnie się prezentuje, a już go wypróbowałas na naszych chodnikach?

gosheek - ja zamówiłam na Allegro, dziś ma przyjść. (To pierwsze, w grochy) - 226 zł. z przesyłką.

Zobacz załącznik 330832

Wcześniej chciałam Chicco Happy Snack, ale zrezygnowałam, bo nie ma regulacji wysokości.

Widziałam, że maja kupiła takie co też mi wpadło w oko.

Głównie zwracałam uwagę aby krzesełko było z materiału, a nie ceraty i by miało tą wkładkę wypełniającą dla małych dzieci.

Właśnie dlatego zrezygnowałam z krzesełka Active co paulka kupiła. Jest ono ceratkowe i nie ma wkładki wypełniającej. A szkoda, bo kolor żółty by mi pasował :)

paulka - moja mama za sponsorowała małemu X-Landera X-GO - jak dla mnie rewelacja bo jest większy niż typowe parasolki, dziecko ma sporo miejsca w środku. Ale to też minus bo zajmuje w aucie więcej miejsca i jest cięższy niż typowe parasolki. Nie waży 6, tylko 10 kg. Ale dla mnie to mało ważne :) Jest to pierwszy wózek parasolka z możliwością zamontowania gondoli czy fotelika. My mamy samą spacerówkę bo ze swojego Jedo jestem mega zadowolona, a ten potrzebny jest nam na wyjazdy, no i myślę, że za rok przesiądziemy się na stałe. U nas w sklepie cena 649 zł., a na Allegro zamówiony za 434 zł już z parasolką i przesyłką (parasolka w sklepie kosztuje 78 zl).

ja tez wlasnie zwracalam uwage na material z jakiego jest wykonane bo ponoc na tych z ceratki dzieci sie strasznie poca, krzeselko ma wkladke dla maluchow oraz regulacje oparcia jest stabilny i nie byl drogi:)

dziewczyny a co myslicie o tym foteliku samochodowym bo nasza niuska juz z nosidelka wyrosla strasznie ciasno jej a ten fotelik ma regulacje ze mozna ustawic go w pozycji pół leżącej

http://allegro.pl/fotelik-caretero-diablo-xl-limited-nowe-kolory-i1457944326.html

Ostatnia edycja:
Paulka jak tylko wyprobuje tten wozek to dam znac , ale narazie jeszcze troche zimno, wiec bede jezdzila w mojej spacerowce ABC DEsign.
Ale znalazlam jedna opinie na temat tego wozeczka MOON , tylko ten jest 3-kolowy a ja kupilam 4 kolowy
Spacerówka babywelt MOON 3 kolor morski w Wózki - Szafka.pl

Maja a twoje malenstwo osiagnelo juz wage 9 kilo , bo te foteliki sa od 9 kilo?

Ostatnia edycja:
dzieki dziewczyny:)
Kasik ja wczoraj szukalam na allegro i wpadlo mi w oko:
http://allegro.pl/krzeselka-do-karmienia-tapicerka-material-lub-pcv-i1467880513.html
ale jeszcze sie nie zdcecydowalam. Poszukam jeszcze i dam znac co ostatecznie wybralam.

reklama
Małpko moja sis ma podobne krzesełko do twojego. Uzywał go Wiktor, teraz Ola i sie sparawdza. I tak jak piszesz słuzy nie tylko do jedzonka:tak:

Ja poki co karmie tez w lezaczku.

Do góry