reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

k8sad my mamy nianię z aventu jestem bardzo zadowolona ma duży zasięg co w naszym wypadku luksus bo zostawiam małego na ogrodzie jak śpi a ja w domu mogę sobie coś porobić w tym czasie, ma melodujki więc służy również za usypiaczkę:) my mamy z ładowarkami obydwie i działają tez na baterie co ważne wtedy można z domu wynieś:) jest czuła na ruchy , ma ładne melodyjki ja odkupiłam używaną za 140 zł bo cena lekko wygórowana jak dla mnie :)

mamy taką -> Philips Avent SCD520/00 - Elektroniczna niania Philips - Opinie w RTV EURO AGD

reklama
DSC03655.jpgA ja sie pochwale co ostatnio kupilam malemu:)

Dziewczyny używacie niani elektronicznych? Jak tak to jakich i jak wam się spisują? Myślimy nad kupnem. Powiedzcie na co zwrócić mamy szczególną uwagę?

k8sad ja mam z Fishera. Najzwyklejsza, ale u mnie sie sprawdza bo bardzo duzej chatki nie mam. I słychac dobrze. Raz w swieta przyszłam z sis do Antosia bo sie obudził i zaczełsmy wyzywac na małzow, ale niani zapomniałam wyłaczyc i wszystko słyszeli:-D

FISHER PRICE NIANIA ELEKTRONICZNA/LAMPKA M7933 PL
all_pza_14.png

a ja polecam nianie z firmy Baby Ono ma rewelacyjny zasieg i slychac nawet najmniejszy szelest jestem strasznie z niej zadowolona i nie jest az tak droga ja kupil w promocyjnej cenie z allegro za 99 zl

Dziewczyny czy macie juz krzeselka do karmienia??? jakie macie?? cos polecacie??

gosheek my tez na etapie kupowania krzesełka. Wejdz na majowki 2010 na watek zakupy/giełda, tam mi sie sis zapytała jakie maja dziewczyny i powklejały linki takich sprawdzonych, strony 1120 do 1122. Ja musze mezowi pokazac, to jak znajdzie chwile, to zdecydujemy i zamowimy, ale to pewnie w weekend dopiero. Daj znac jak cos wybierzesz

ja mam krzesełko Arti z pozycją półleżącą ale jeszcze nie uzywamy, włożyłam raz Emila to mu ledwo główka wystaje zza tej tacki, wiec narazie karmię w leżaczku

dziewczyny rozglądacie się już za spacerówkami? ja powoli sie przymierzam i narazie na tapecie maclaren techno xt lub baby destin SPRINT. moze któras z mam miała maclarena?

Ostatnia edycja:
reklama
ja też na leżaczku i tak wykarmiłam moje każde dziecko, jak siedziało to na fotel i jakos było :)

Aaaaa a ja tak a propo samochodu ma któras z was opla zafirę lub renault scenic? I co o nich sądzicie?

Do góry