reklama
dziekuje kochane czyli wychodzi na to ze wiekszosc firm jest ok )))
ja juz zdecydowałam mimo iz zadna z Was nie wspomniała o tej marce, wybrałam electroluxa bo w tej cenie ma naprawde swietne funkcje dodatkowo 2 lata temu kupiłam lodówke z tej firmy i tez jestem zadowolona mam nadziej ze posłuży....
ja juz zdecydowałam mimo iz zadna z Was nie wspomniała o tej marce, wybrałam electroluxa bo w tej cenie ma naprawde swietne funkcje dodatkowo 2 lata temu kupiłam lodówke z tej firmy i tez jestem zadowolona mam nadziej ze posłuży....
dagna
Fanka BB :)
hej dziewczyny a ja chcialam wam pakoazac i pochwalic sie co kupilam synusiowi na gwiazdke i nie moge sie doczekac juz jaka bedzie jego reakcja jak dostanie taki prezencik TL TINY LOVE Jabłkowy ANDY Pierwszy Owoc GLS (1357217387) - Aukcje internetowe Allegro FISHER PRICE Przytulanka KONIK MORSKI + kurier GLS (1357433984) - Aukcje internetowe Allegro POZYTYWKA ZAWIESZKA PANEL USYPIACZ FISHER PRICE (1358002136) - Aukcje internetowe Allegro ma może któraś tego konika bo z niego jestem najbardziej zadowolona ale czy moj syn tez bedzie ? he
Ja mam tego konika. Mała jak na razie podchodzi do niego z rezerwą, ale mi się podoba :-)
Kinia1
Wrześniowa mama '10
A co myślicie o tym : *K* STERNTALER Owieczka Stella z bijącym sercem (1368458976) - Aukcje internetowe Allegro zamierzam się na to od jakiegoś czasu i się zdecydować nie mogę.
22marietta ten konik fajny, chyba muszę pomyśleć nad tym
22marietta ten konik fajny, chyba muszę pomyśleć nad tym
Angelus3376
Mama Natana&Jordana&Wiki
Kinia, ja mam tą owieczkę,ale szczerze mówiąc Mała ma ją gdzieś i sam efekt bijącego serduszka OK, ale to chyba działa tylko na noworodka (ma przypominać dźwięki z okresu brzuszka), bo w końcu ile czasu dziecko może pamiętać doznania z okresu prenatalnego??? Choć moja Wiki nawet na początku się przy niej wcale nie uspokajała. Owieczka jest co prawda bardzo ładna i słodka jako przytulanka pod warunkiem jeszcze,że wyjmiesz z niej moduł grający, bo przez niego jest ciężka i twarda. Ale w takim razie kupowanie jej mija się z celem, bo nie jest tania i w tej cenie możesz kupić coś bardziej odpowiedniego dla rosnącego i szukającego ciągle nowych doznań Maluszka.
hej kochane mam pytanie, czy któraś z was ma tego 3 kołowego x landera?
rozwliłam stelaż od wózka;/ masakra i muszę kupic, ale kupie juz chyba tylko spacerówkę, i myslałam o używanej i znalazłam fajną ale ta 3 kołową i nie jestem do tego wogóle przekonana. w sumie ten 3 kołowiec to z gondola tez był więc też narazie by się przydała. dajcie znac czy warto czy lepiej kupic ten 4 kołowy ( wtedy już samą spacerówkę bym wiuęła nową) mały wybór używanych na allegro, a zależy mi na ciemnym kolorze.
rozwliłam stelaż od wózka;/ masakra i muszę kupic, ale kupie juz chyba tylko spacerówkę, i myslałam o używanej i znalazłam fajną ale ta 3 kołową i nie jestem do tego wogóle przekonana. w sumie ten 3 kołowiec to z gondola tez był więc też narazie by się przydała. dajcie znac czy warto czy lepiej kupic ten 4 kołowy ( wtedy już samą spacerówkę bym wiuęła nową) mały wybór używanych na allegro, a zależy mi na ciemnym kolorze.
kredeczko dzięki za opinie
jak narzie mój S wziął i cos tam docisnął i jest lepiej, nie wiem tylko ile wytrzyma bo okazało się że wyłamałam jakieś bolce na tych złogach śniegu, a wózek miałam strasnie obciązony bo pełen kosz zakupów aż się wysypywało. moze da sie to naprawic bo szkoda mi 9oo zł na spacerówke, no chyba ze uzywaną ale to tez pewnie trzeba trafic na dobrą i zadbaną, zobacze moze da sie to naprawic
jak narzie mój S wziął i cos tam docisnął i jest lepiej, nie wiem tylko ile wytrzyma bo okazało się że wyłamałam jakieś bolce na tych złogach śniegu, a wózek miałam strasnie obciązony bo pełen kosz zakupów aż się wysypywało. moze da sie to naprawic bo szkoda mi 9oo zł na spacerówke, no chyba ze uzywaną ale to tez pewnie trzeba trafic na dobrą i zadbaną, zobacze moze da sie to naprawic
ja się na temat zimowych chodników nie wypowiadam, mówiłam do T. że jak tą zimę wózek wytrzyma to będzie cud :/ Już felgi pozdzierane bo po tych koleinach jeździłam do tego sól wżarła swoje :/ I normalnie przy kołach jak jadę po wertepach i wózek się wygina to aż tam plastiki terkocą :/ Wózek super na normalny chodnik a nie ekstremalne jazdy :/
reklama