reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

ja kupowałam... no kochana ja tez miałam takie dylematy i też chciałam kupić boscha, ale ponoć był dobry, ale kiedyś... więc nie kupiłam, bo cena sie nie zmieniła a jakość i owszem.. kupiłam w końcu whirlpool i jestem bardzo zadowolona.. a tak bogiem a prawdą to i tak wszystko z chin :-D płacimy za markę a jak ma sie spieprzyć to i tak sie spieprzy.. to nie to co polar z przed 20 lat, która do tej pory działa :-) napisałam to jak 80-letnia staruszka, która tęskni za komuną :-) ale tak uważam

reklama
musiałam sprawdzic... ja kupłam awo/d 1159, ale jest taka sama na 6 kg... bo z dwójka dzieci 5-ka nie wystarczy... ;-))

moja mama kupiła w wakacje becko do 8kg i jest bardzo zadowolona a do tego cena jest rozsądna. moja mama naprawdę duużo pierze bo co dzień przynajmiej 1 pranie + do tego cały weekend

Asiek, ja dokładnie rok temu kupiłam nową pralkę, bo Whirpool podziałał 3 lata...i zardzewiał, dokladnie obudowa rdzewiala, gdzies woda zaciekala,a rekawy juz nawet wymienialam, niestety mam zle doswiadczenie z pralka Whirpoola ale moze mialam pecha i trafilam na ferelny okaz, tym razem kupiłam trcohe droższą, ale po stokroc sobie chwalę ją, tez czytalam na forach i padlo na Ariston AQXXF129, klasa A+,wsad 7.5 kg, super cicha, pierze welne, dodatkowe plukania, program o.5 h, oszczedna i co najwazniejsze ma ogromne okienko, wyglada tak kosmicznie, naprawde jestem zadowolona a piore b.duzo bo sie przeprowadzalismy i wsio do prania szlo, wchodza do niej wielkie koce i koldry, co jest dla mnie wazne. I jak robie pranie malej to zbieram kilka dni bo b. duzo wchodzi, ale mozna i prac w 1/2 wsadu i sie oszczedza.Ja polecam, mnie tez polecono i nie załuję, aha polowałam na nią żeby była promocja-obnizka i kupilam za 1600 zl, w necie mozna pewnie jeszcze taniej upolowac :-)

Ja musiałam kupić pralkę przed porodem- czyli 3 miesiące temu. Długo się zastawialiśmy jaki model, typ itp. W sumie padło na samsunga i jestem z niego bardzo zadowolona. Ma bardzo dużo programów (od szybkiego prania- 30 min, przez bawełnę do prania bawełny dziecięcej). Mogę też zmieniać ustawienia aby wyszło na moje i ma program Ag+ - sterylizacja i pokrycie prania powłoką antybakteryjną. Cena była przystępna. A co do prania to piorę bardzo dużo- tak to już jest przy 2 dzieci.
Później się okazało ze nie tylko my te pralkę wybraliśmy bo i nasza siostra cioteczna i tez bardzo ją chwali.

reklama
A co do starszych pralek to powiem wam ze mieliśmy polara który miał 20 pare lat. I pewnie dalej byśmy go używali gdyby nie to że była bardzo głośna. Doszło do tego, że nasze starsze dziecko chowało się lub zamykało się w swoim pokoju bo bało się jak pralka odwirowywała. Wiec pralka poszła na działkę.

Do góry