reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

ja kupowałam... no kochana ja tez miałam takie dylematy i też chciałam kupić boscha, ale ponoć był dobry, ale kiedyś... więc nie kupiłam, bo cena sie nie zmieniła a jakość i owszem.. kupiłam w końcu whirlpool i jestem bardzo zadowolona.. a tak bogiem a prawdą to i tak wszystko z chin :-D płacimy za markę a jak ma sie spieprzyć to i tak sie spieprzy.. to nie to co polar z przed 20 lat, która do tej pory działa :-) napisałam to jak 80-letnia staruszka, która tęskni za komuną :-) ale tak uważam

reklama
musiałam sprawdzic... ja kupłam awo/d 1159, ale jest taka sama na 6 kg... bo z dwójka dzieci 5-ka nie wystarczy... ;-))

moja mama kupiła w wakacje becko do 8kg i jest bardzo zadowolona a do tego cena jest rozsądna. moja mama naprawdę duużo pierze bo co dzień przynajmiej 1 pranie + do tego cały weekend

Asiek, ja dokładnie rok temu kupiłam nową pralkę, bo Whirpool podziałał 3 lata...i zardzewiał, dokladnie obudowa rdzewiala, gdzies woda zaciekala,a rekawy juz nawet wymienialam, niestety mam zle doswiadczenie z pralka Whirpoola ale moze mialam pecha i trafilam na ferelny okaz, tym razem kupiłam trcohe droższą, ale po stokroc sobie chwalę ją, tez czytalam na forach i padlo na Ariston AQXXF129, klasa A+,wsad 7.5 kg, super cicha, pierze welne, dodatkowe plukania, program o.5 h, oszczedna i co najwazniejsze ma ogromne okienko, wyglada tak kosmicznie, naprawde jestem zadowolona a piore b.duzo bo sie przeprowadzalismy i wsio do prania szlo, wchodza do niej wielkie koce i koldry, co jest dla mnie wazne. I jak robie pranie malej to zbieram kilka dni bo b. duzo wchodzi, ale mozna i prac w 1/2 wsadu i sie oszczedza.Ja polecam, mnie tez polecono i nie załuję, aha polowałam na nią żeby była promocja-obnizka i kupilam za 1600 zl, w necie mozna pewnie jeszcze taniej upolowac :-)

Ja musiałam kupić pralkę przed porodem- czyli 3 miesiące temu. Długo się zastawialiśmy jaki model, typ itp. W sumie padło na samsunga i jestem z niego bardzo zadowolona. Ma bardzo dużo programów (od szybkiego prania- 30 min, przez bawełnę do prania bawełny dziecięcej). Mogę też zmieniać ustawienia aby wyszło na moje i ma program Ag+ - sterylizacja i pokrycie prania powłoką antybakteryjną. Cena była przystępna. A co do prania to piorę bardzo dużo- tak to już jest przy 2 dzieci.
Później się okazało ze nie tylko my te pralkę wybraliśmy bo i nasza siostra cioteczna i tez bardzo ją chwali.

reklama
A co do starszych pralek to powiem wam ze mieliśmy polara który miał 20 pare lat. I pewnie dalej byśmy go używali gdyby nie to że była bardzo głośna. Doszło do tego, że nasze starsze dziecko chowało się lub zamykało się w swoim pokoju bo bało się jak pralka odwirowywała. Wiec pralka poszła na działkę.

Do góry