reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

Chciałabym Wam polecić stronę z promocjami :
Promowskaz.pl - najlepsze promocje, oferty i okazje w jednym miejscu

Promowskaz.pl to nowy serwis społecznościowy przeznaczony dla poszukiwaczy najlepszych promocji oraz wyjątkowych okazji. Zastanawiasz się, co kupić na prezent, lecz nic ciekawego nie przychodzi Ci do głowy? A może szukasz konkretnego produktu i chciałbyś go nabyć w najkorzystniejszej cenie? To jest strona właśnie dla Ciebie!
Promowskaz wskaże Ci oferty uznane są przez innych za najbardziej interesujące, wyłowi przeceny w sklepach internetowych, jak również doradzi, co warto kupić w markecie za rogiem.
Wiesz o jakiejś ciekawej promocji lub przecenie? A może właśnie udało Ci się "ustrzelić" okazję życia?
Dodaj ją do promowskaz.pl - to banalnie proste, a dzięki Tobie ktoś inny może także zyskać. Pamiętaj, że promowskaz.pl jest tworzony wyłącznie przez samych jego użytkowników - im więcej nas tu będzie, tym większa szansa na znalezienie interesujących ofert. Dlatego dołącz do nas i podziel się z innymi promocją już dziś!

reklama
hej dziewczyny a ja chcialam wam pakoazac i pochwalic sie co kupilam synusiowi na gwiazdke i nie moge sie doczekac juz jaka bedzie jego reakcja jak dostanie taki prezencik :) TL TINY LOVE Jabłkowy ANDY Pierwszy Owoc GLS (1357217387) - Aukcje internetowe Allegro FISHER PRICE Przytulanka KONIK MORSKI + kurier GLS (1357433984) - Aukcje internetowe Allegro POZYTYWKA ZAWIESZKA PANEL USYPIACZ FISHER PRICE (1358002136) - Aukcje internetowe Allegro ma może któraś tego konika bo z niego jestem najbardziej zadowolona ale czy moj syn tez bedzie ? he

mam pytanie o nawilzacze powietrza? jakie polecacie: ultradzwiekowe czy parowy? i jakiej firmy?
Onionku! Ja mam nawilżacz ultradźwiękowy z funkcją jonizacji powietrza firmy HB - taka niebieska kulka - i jestem zadowolona. Włączam na noc córce i powietrze jest super.

Co do pleśni i grzybów to w instrukcji wyraźnie jest napisane, że nawilżacz należy myć raz w tygodniu.

22 marietta - z tych owoców to mamy banana - jest super!

Konik też mi się podoba! Napisz jak zda egzamin to może i ja wtedy zaszaleję i kupię dla Franka!

Ja musiałam kupić pralkę przed porodem- czyli 3 miesiące temu. Długo się zastawialiśmy jaki model, typ itp. W sumie padło na samsunga i jestem z niego bardzo zadowolona. Ma bardzo dużo programów (od szybkiego prania- 30 min, przez bawełnę do prania bawełny dziecięcej). Mogę też zmieniać ustawienia aby wyszło na moje i ma program Ag+ - sterylizacja i pokrycie prania powłoką antybakteryjną. Cena była przystępna. A co do prania to piorę bardzo dużo- tak to już jest przy 2 dzieci.
Później się okazało ze nie tylko my te pralkę wybraliśmy bo i nasza siostra cioteczna i tez bardzo ją chwali.
Ja tez mam pralke samsunga juz pare lat i jestem z niej bardzo zadowolona i ma tez system nano to chyba to samo co Ag+

reklama
Do góry