reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

jakie macie/polecacie :-) kremy ochronne do buźki na zimę???
juz teraz sa w sumie zimne dni, wiec stosujemy miodek z oriflame ten rozowy jest malutki ale MEGA wydajny
corci tez tak smarowałam i było ok a zadne kremy na niepogode sie nie sprawdzaly bo zostawialy biale plamy w porach skory widoczne co dziwne , dpiero po spacerze, tworzac na buzi skorupe a modek rewelka!!! teraz od jakiegos czasu jest nowy karmelowy, pyszny i skuteczny

reklama
Ja używam z Ziajki od pierwszego dnia. Fajnie pachnie przy córci też go używałam. I chyba dobrze działa bo mały nie ma żadnych wyprysków na buźce gladziusieńką. Używam go rano po toalecie wieczorem po kąpieli no i jak gdzieś wychodzę.

Ja mam Nivea na chłodek, wiatr, mróz i sprawdza się a do tego ładnie pachnie.Przy chłopakach też taki miałam...
a nam wczoraj goście właśnie ten krem przynieśli w prezencie :)) więc już mam problem z głowy...
a mi położna kazała niczym buźki nie smarować, niezależnie od pogody i przemywać tylko wodą przegotowaną
ja jednak na zime i przy wietrze czymś zabezpieczyłabym buźke maleństwa....

no ja kupiłam kremik nivea jak Pysia, bo oliwkę i inne pierdoły tez mam z tej firmy i nie uczulaja malutkiej.. krem oki tylko kiepsko sie rozprowadza

reklama
Do góry