reklama
a ja mam ten sam lezaczek z lwemnajbrzydszy, ale w irlandzkich sklepach innych nie maja, jak za komuny, tylko jeden model!!!!!!!ale malemu bardzo sie w nim podobalotylko pielegniarka srodowiskowa nas opieprzyla, ze dopiero mod 12 tyg. mozna w nich dzieci klasc, wiec na razie czeka schowany, a Filip po domu jezdzi w wozku...
ja też mam taki lezaczek tylko zielony z żabą i Olaf jakoś nim nie zainteresowany moze później go polubi
teraz zamówiłam karuzele rainforest mam nadzieje ze chociaż tym się zainteresuje
Guusia ja mam tą karuzelkę i może minutę się interesuje :/ Zreszta jego mało co absorbuje, lubi sobie jęczec i tyle.
Guusia my tez mamy ten lezaczek z zyrafka, ale Antos tez mało zainteresowany.
Podobnie jest z karuzela, tez Rainforest. Wiec Gaja nie tylko Maksa nic nie interesuje. Ale mam nadzieje, ze przyjdzie taki czas ze te zabawki im sie spodobaja.
tez wczoraj miałam sie o to pytać ) kiedyś słyszałam ze kosmetyki ziaja seria dla dzieci jest bardzo dobra...
też tak słyszałam i waham się właśnie między ziajką a nivea
Angelus3376
Mama Natana&Jordana&Wiki
Ja przy chłopakach miałam krem na każdą pogodę z DAX COSMETICS. Był świetny: ślicznie pachniał, był mocno tłusty i naprawdę znakomicie się sprawdzał nawet w najsroższą zimę, ale teraz go nigdzie nie widzę. Kupiłam dla Małej krem z HIPP na wiatr i niepogodę, bo mam dla niej praktycznie wszystkie kosmetyki z tej firmy i nic jej nie uczula, ale jeszcze nie miał okazji się sprawdzić. Przy chłopakach czasem stosowałam też krem bepanthen na buzię przed wyjściem na spacerek.
reklama