reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama
ah Gaja kochana teraz wszystkie moje nadzieje na chwile ciszy i poleżenia w spokoju legły w gruzach:( myślałam że może to go zainteresuje a nie tylko butelka, ja, tata i koncetowanie:)

a ja mam ten sam lezaczek z lwem:)najbrzydszy, ale w irlandzkich sklepach innych nie maja, jak za komuny, tylko jeden model!!!!!!!ale malemu bardzo sie w nim podobalo:)tylko pielegniarka srodowiskowa nas opieprzyla, ze dopiero mod 12 tyg. mozna w nich dzieci klasc, wiec na razie czeka schowany, a Filip po domu jezdzi w wozku...

ja też mam taki lezaczek tylko zielony z żabą i Olaf jakoś nim nie zainteresowany:( moze później go polubi

teraz zamówiłam karuzele rainforest mam nadzieje ze chociaż tym się zainteresuje

Guusia ja mam tą karuzelkę i może minutę się interesuje :/ Zreszta jego mało co absorbuje, lubi sobie jęczec i tyle.

Guusia my tez mamy ten lezaczek z zyrafka, ale Antos tez mało zainteresowany.
Podobnie jest z karuzela, tez Rainforest:tak::-D. Wiec Gaja nie tylko Maksa nic nie interesuje. Ale mam nadzieje, ze przyjdzie taki czas ze te zabawki im sie spodobaja.

Ja przy chłopakach miałam krem na każdą pogodę z DAX COSMETICS. Był świetny: ślicznie pachniał, był mocno tłusty i naprawdę znakomicie się sprawdzał nawet w najsroższą zimę, ale teraz go nigdzie nie widzę. Kupiłam dla Małej krem z HIPP na wiatr i niepogodę, bo mam dla niej praktycznie wszystkie kosmetyki z tej firmy i nic jej nie uczula, ale jeszcze nie miał okazji się sprawdzić. Przy chłopakach czasem stosowałam też krem bepanthen na buzię przed wyjściem na spacerek.

reklama
Do góry