Hausfrau wiesz kazda z nas ktora ma juz jakies dziecko co innego Ci napisze bo jakas inna rzecz jej przypasuje
mnie kompletnie na pierwszy rzut tak do 4-5 miesiaca zycia nie pasowaly body--ciezko mi sie je zakladalo,balam sie na samym poczatku zebym malej czegos nie zrobila zakladając je--dla innych mam są rewelacyjne,poza tym moja bardzo ulewala,co karmienie to przebieranie wiec najwygodniej mi bylo kaftaniki i polspiochy takie na szerokiej gumce(poszukam na allegro to powlejam Ci co mnie najlepiej pasowalo)
co do rozmiarow--przewaznie wiekszosc dzieci rodzi sie 56 cm,ja komplet w tym rozmiarze tzn kaftanik plus spiochy mialam jeden doslownie,kafatniki kupilam kilka sztuk w rozmiarze 56,najwiecej rzeczy na pierwszy rzut tzn siochy polspiochy ,rampersy i kaftaniki maial 62,a potem to juz sukcesywnie bedziesz dokupywac w zaleznosci od tego jak bedzie Ci malenstwo szybko roslo i bedziesz zamieniac kaftaniki na zwykle koszulki,a spiochy na spodnie
co do czapeczke i skarpetek,rajstopek to glownie w rozmiarze takim jak malusi sie urodzi lub ten nastepny polecam
teraz pokaze Ci co ja uwielbialam
to na cieple dni lub pod kaftanik,moja tesciowa mowila na to koszulki batystowe
Kaftanik z serduszkiem (945535646) - Aukcje internetowe Allegro
polspiochy to takie--wazne zeby byla szeroka gumka to nie uciska brzuszka
Półśpiochy, półśpioszki POLSKIE R 56 (941035300) - Aukcje internetowe Allegro
to tez bardzo latwo mi sie zakladalo,a na cieple dni bylo rewelacyjne
Carter's piękne body rampersy na lato 6m (953495442) - Aukcje internetowe Allegro
co do ilosci sztuk to tak na pierwszy rzut mialam z 10 kaftanikow ,z 5 spoichow i z 5 polspiochow i pare sztuk rampersow
body kupilam rowniez,ale ja nie uzywalam
jakby co to zawsze pomoge,a te aukcje na allegro to tak dla przykladu