reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama
Ja nosze 38 ale zamowilam 40 hm..... troche za szerokie ,ale dobrze ze maja po bokach gumki z guzikami to moge sie troche scisnac :)

Tak się zastanawiam nad spodniami ciążowymi - jak to jest z rozmiarem? Zamawia się normalny taki jaki się obecnie nosi czy jak??

Najlepiej jak chcesz netem zamówić zmierzyć biodra, udo i długość i sprawdzić jak podają dla danego rozmiaru, przy tych spodniach z workiem na brzuch nie trzeba się aż tak martwić bo guzików nie ma a materiał na brzuch się rozciąga, więc ja jak już zamówię wg aktualnych wymiarów plus 1 cm :)

moje spostrzeżenia takie jak gaji23 ;-))
ja równiez kupuję zawsze taki rozmiar jak normalnie +1 cm

ja nosiłam s (36) i takie same kupiłam ciązowe. i mimo moich +21kg do końca ciąży w nich chodziłam

A wracajac do tych spodni,to czy macie juz problem z dopinaniem swoich?Bo u mnie powoli (tylko w brzuszku) sie zaczyna i w szoku jestem ze tak szybko...

Ja nadal nie czuję ucisku ani nie mam problemu z zapinaniem moich. Jednak coś mi się wydaje, że już niedługo i będę musiała na gwałtu rety mieć inne ...

!BnPYm1Q!mk~$(KGrH.jpgA ja sobie sprawilam dwa pasy ciazowe , Sa poprostu piekne!Bm+kmiQBmk~$(KGr&#7.jpg

reklama
Zobacz załącznik 221393A ja sobie sprawilam dwa pasy ciazowe , Sa poprostu piekneZobacz załącznik 221392

A te pasy zakada się tylko dla fajnego efektu czy też mają jakieś praktyczne walory?? Pytam bo fajnie ale nie wiem z czym to się je:)
Ja zakupiłam spodnie H&M w kolorze beżowym takie bojówki na wiosnę ale chyba za szybko bo nie mam jak narazie co w nie wsadzić.........hihihihi........brzucha brak......

Ostatnia edycja:
Do góry