reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama
Ja tak myślę że teściową namówię - czytaj naciągnę na taki bujaczek , bo karuzelę właśnie dostałam od koleżanki i już teściówce zapowiedziałam że mam co by dubla nie było.
Koleżanki były bardzo zadowolone z bujaczków bo dziecku czasem wystarczy tylko patrzeć na mamę , która w tym czasie może coś porobić bez dziecka na rękach.

Dzieki za podpowiedzi . Dagna tego lezaczka nei widzialam wczesniej ale tez jest bardzo fajny - chyba ja sie tez na jakis skusze , bo wygladaja bardzo fajnie i praktycznie.

Witam, mam pytanko. Pisałyście już o takim gotowym preparacie do przemywania pępka, ale nie mogłam tego znaleść, więc jakbym mogłam prosić o tę nazwę.
Dziękuję:)

Witam, mam pytanko. Pisałyście już o takim gotowym preparacie do przemywania pępka, ale nie mogłam tego znaleść, więc jakbym mogłam prosić o tę nazwę.
Dziękuję:)

Chodzi o octenisept? Dziewczyny wcześniej o nim pisały :)

Guusia - mam nadzieję, że mały będzie zadowolony, ja jak narazie jestem zachwycona leżaczkiem :D

Ja planuję jeszcze zakup jakiejś fajnej maty edukacyjnej i karuzeli do łóżeczka :) Może coś polecicie? Dużo dobrego słyszałam o karuzeli FisherPrice Rainforest ;)

Chyba chodziło o octanisept ? Teraz pol Polski smaruje tym a drugie pół- nadal spirytusem.Tam gdzie rodze, niestety spirytus, ale ja chyba zrobie jak Saraa - zero wszystkiego i tylko moje mleko w razie. Bede trzymac pępek na sucho.

ja jak juz kilkakrotnie pisałam tez zrobie jak Sara i nic nie bede stosowac, kuzynka moje P mieszka w Angli i tam tez daja takie zalecenia...

mieszkanko mamy ciasne i ciezko wszystko pomieścić :( tak wyglada kącik naszej Lenki- naklejki to pomysł tatusia- on kupił on naklejał... troche mało dziewczęce ale cóż miał wielką frajdę
[img=http://images48.fotosik.pl/308/4e90ff036f99aee6m.jpg]

Ostatnia edycja:
reklama
Asiek kacik dla malenstwa super, naklejki tez:tak:.

Marta moja siostra miała własnie kupic ta karuzele Rainforest. Tylko ze chciała uzywana, bo była w super cenie, i ktos ja ubiegł:wściekła/y: I wreszcie nie kupiła karuzeli, tylko mate. Ale ja jak bede kupowała to wezme ja pod uwage.

Do góry