A w Tesco Pampersy Jumbo Pack (184 sztuki) za 92,50 - opłaca się, ale ja już się boje więcej kupować bo jak się okaże ze mały uczulony? ;/
To super, że jesteś zadowolona ze śpiworka
Marja - nie wydaje mi się, żeby sprzedawca był kompetentny i szczery... Przykro mi, ale testy bezpieczeństwa mówią same za siebie więc jak on może Ci wmawiać, że dwa różne modele fotelika są tak samo bezpieczne (skoro mają różne oceny bezpieczeńśtwa)? Poza tym poczytaj na innych forach - użytkownicy obydwu modeli piszę o tym, że Cabrio jest faktycznie przestrzenniejszy (większy i szerszy).
Jak ja pytałam w sklepie to powiedzieli mi tak jak pisała Aśka i Marta, że Cabrio Fix jest z Isofixem a City nie ma tej możliwości.
Śpiworek dziś przyszedł, jest śliczny i milutki:-)
To super, że jesteś zadowolona ze śpiworka
Marja - nie wydaje mi się, żeby sprzedawca był kompetentny i szczery... Przykro mi, ale testy bezpieczeństwa mówią same za siebie więc jak on może Ci wmawiać, że dwa różne modele fotelika są tak samo bezpieczne (skoro mają różne oceny bezpieczeńśtwa)? Poza tym poczytaj na innych forach - użytkownicy obydwu modeli piszę o tym, że Cabrio jest faktycznie przestrzenniejszy (większy i szerszy).