reklama
dawidowe
Fanka BB :)
a ja własnie testuje te lidlowskie bo kiedys mi nie podeszły a dokładnie nr 1 narazie założnadruga pielucha. Kiedyś sleep and play były fajne teraz małąokropnie odparzają. Dada ma w żłobku i jako tako ale jeszcze chce zobaczyć te lidlowskie bo mają dwa rodzaje i kauflandu w małych opakowaniach. Polecają mi też jakieś tesco w fioletowym opakowaniu (w białym są ceratowe).
czarodziejkaM
dziewczyny napiszcie proszę co myslicie o tym foteliku,normalnie kosztuje około 600-850 zł.
FOTELIK 9-18 X-LANDER TODDLER ISOFIX NOGA 24mGW (2021450023) - Aukcje internetowe Allegro
FOTELIK 9-18 X-LANDER TODDLER ISOFIX NOGA 24mGW (2021450023) - Aukcje internetowe Allegro
Maga76
Zastanawiam się nad bazą ISOFIX. Przy pierwszym foteliku, to rozumiem, bo się go wkłada i wyciąga często. Przy następnym czy to konieczne ? Czy to są ew. kwestie bezpieczeństwa ? Szukam bez "nogi", przy małym dziecku każde miejsce na ew.bagaż w samochodzie jest cenne
czarodziejkaM
dobra już kupiłam
Dzięki Maga,że się wypowiedziałaś.
Dzięki Maga,że się wypowiedziałaś.
czarodziejkaM
ten co dałam linka kolor niebieski,nie wiem czy ok,opinie są niby dobre o nim i jest sporo droższy niż na allegro.Ja chciałam z tą nogą,bo ona w razie zderzenia pochłania część energii.
margerrita
a my już na 5 jedziemy od dłuższego czasu, młodego przebieram na stojąco i 4 i 4+ go odciskały, używamy dady a pampersa na noc, wypróbuję te z lidla jak polecacie, że są fajne.
co do fotelika to my mamy cybexpallas ale on ok 700zl kosztuje
co do fotelika to my mamy cybexpallas ale on ok 700zl kosztuje
reklama
makuc
Ostatnia edycja:
Podziel się: