reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

my mamy maxi cosi priori i super się sprawdza jeśli chodzi o wygodę. Makuc a Alutce nie przeszkadza ten kierunek siedzenie tyłem do jazdy? Nasz to lubi podziwiać widoki :-)

reklama
Oliwia dopiero teraz zaczyna powoli lubić jazdę samochodem, co prawda nie za długo ale już nie ma histerii że biedna uwięziona...

Makuc a Alutce nie przeszkadza ten kierunek siedzenie tyłem do jazdy? Nasz to lubi podziwiać widoki :-)
wręcz przeciwnie :laugh2: fotelik jest tak skonstruowany, że jak w nim siedzi to wszystko przez tylnia szybę doskonale widzi ;-) i czasami ludkom w samochodzie za nami "papa" robi nawet. Ja bardziej obawy odnośnie miejsca na nogi przy takim foteliku miałam ale i tu się pozytywnie zdziwiłam, gdyż on jest tak wyprofilowany i montowany, że spokojnie i dużo większe dziecko się mieści.

Dziewczyny muszę Zuzi zmienić fotelik samochodowy ( ma jeszcze ten pierwszy) możecie mi doradzić, coś co nie zabije mnie ceną i będzie wygodne dla dziecka ? Czy któraś z was ma taki z regulowanym kątem nachylenia ? Jak dziecko śpi, żeby przechylić.
Muszę pilnie kupić. A może wiecie gdzie na śląsku jest tani sklep z fotelikami ?

Magda, ja po przeczytaniu tego forum
https://www.babyboom.pl/forum/tu-za...telik-samochodowy-dla-dziecka-poradnik-39093/
i wymianie zdań z Panem ekspertem kupiłam fotelik Recaro Young sport, sprawdza się super, pomimo iz wydawało mi się, że się słabo rozkłada małej jest wygodnie i smacznie sobie w nim śpi
Jakbym miała większe auto kupiłabym maxi cosi moby lub evolvę btita czy jakoś tak.

My mamy maxi cosi tobi, kupiony na allegro a odebrany bezpośrednio, używany,ale nie zniszczony.I bezwypadkowy - styropian cały.
Dziecko siedzi w nim wysoko. Zatem może oglądać co się dzieje za oknem , jak i obserwować co robią rodzice hehe:tak:
I co najważniejsze ma regulację kąta nachylenia i może przyjąc pozycję do spania i inne.
Jesteśmy zadowoleni, kosztował 450zł, ale myślę, że warto, dla bezpieczeństwa.
Tutaj jest z Dąbrowy Górniczej
MAXI COSI TOBI 9-18KG (2034117590) - Aukcje internetowe Allegro

Ja to niewiem nawet jak się nasz nazywa pałeczkę co do kupna przejol mój k i wiem ze napewno badziewia by nie kupił wiec jestem spokojna

Hej,
A my mamy Romera King. Dokładnie taki Romer Roemer King Plus High Line Organic Nature (2032216030) - Aukcje internetowe Allegro Kupiłam ten, bo kiedyś oglądałam w TVN właśnie o fotelikach program i tam między innymi powiedziano, że to jeden z fotelików, których pokrycie jest wykonane z nietoksycznych materiałów. Ponoć okazuje się, że wiele fotelików może dziecku szkodzić...
Hania nie lubi jeździć samochodem, więc ciężko mi powiedzieć, czy jest OK czy nie. Koleżanka jest zadowolona. Facet w sklepie też polecał, ale kupiliśmy na allegro, bo było o wiele taniej.

reklama
Do góry