reklama
dawidowe
Fanka BB :)
Roxi to moja waży też koło 10 ale i tak jedziemy na 4
aco do tych pieluch zielonych 4 (zielone) babydream ekologiczne to doczytałam się że to porażka w porównaniu z tymi normalnymi 4 (czerwone)
a tak z ciekawości która miała z Kauglandu coś na W, też z lidla Tojurs lub Cien oraz jakieś bardzo polecane fioletowe Tesco?
aco do tych pieluch zielonych 4 (zielone) babydream ekologiczne to doczytałam się że to porażka w porównaniu z tymi normalnymi 4 (czerwone)
a tak z ciekawości która miała z Kauglandu coś na W, też z lidla Tojurs lub Cien oraz jakieś bardzo polecane fioletowe Tesco?
R
rysia85
Gość
Dawidowe jak z tesco bardzo lubię (a raczej Miłosz;-))pieluchy gaga.Uważam że cenowo są ok i wygodne w użyciu również
ikaa29
my cały czas biedronkowe 4 używamy,5 kupilam jak Lenka latała przy przewijaniu bo jakoś lepiej mi się je zakładało na sucho niż 4 a teraz już nie lata i 4 a z lidla to tylko chusteczki softino.
Dady biedronkowe podrożały i teraz pewnie będę szukać gdzie indziej...ostatnio huggisy były w promocji i wszystko byłoby ok, ale w nocy nam przecikały i M. powiedział, że to szajs i oni to nawet husteczki do d... robią ;-)
reklama
ikaa29
sariska a to ja nawet nie wiedziałam że podrożały.
Podziel się: