reklama
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
Mnie ostatnio maż mówił jak kupował Dady że chyba o ponad 1zł podrożały, ale nie jestem pewna bo osobiście sama ich nie kupowałam w Biedronce.
U nas Dady nie zawodne. Na razie o stosowaniu innych pieluch nie myślę.
U nas Dady nie zawodne. Na razie o stosowaniu innych pieluch nie myślę.
Maga76
Fanka BB :)
Dziewczyny muszę Zuzi zmienić fotelik samochodowy ( ma jeszcze ten pierwszy) możecie mi doradzić, coś co nie zabije mnie ceną i będzie wygodne dla dziecka ? Czy któraś z was ma taki z regulowanym kątem nachylenia ? Jak dziecko śpi, żeby przechylić.
Muszę pilnie kupić. A może wiecie gdzie na śląsku jest tani sklep z fotelikami ?
Muszę pilnie kupić. A może wiecie gdzie na śląsku jest tani sklep z fotelikami ?
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
SARISKA dzięki! w takim razie chyba wracam do rossmanowskich.MALA MI a wiesz, że ja byłam pewna, że Wy huggies używacie? nie wiem czemu.
Kochana dobrze kojarzysz bo my bardzo długo używaliśmy huggisów i sobie je osobiście chwaliłam bo u nas pampersy firmy Pampers się nie sprawdziły, no ale potem podkusiliśmy się że kupimy jedno opakowanie Dad biedronkowych no i do tej pory ich używamy bo są naprawdę super!
Znajoma mi mówiła że pieluszki z Lidla są takie same jak Dada. Osobiście nie wiem bo nie kupowałam jeszcze. W sumie lidla mam pod nosem a do biedronki trochę dalej
reklama
makuc
Fanka BB :)
my "jechaliśmy" na 4+ a teraz wracamy do 4 ;-) bo Alicja chyba jakoś w biodrach i tyłku zeszczuplała i te 4+ jakieś za duże mi się wydawać zaczęły swoją drogą to ostatnie opakowanie Dad też u Alicji uczulenie powodowało więc chcąc, niechcąc stosujemy pampersy póki co.My nadal na 4 jedziemy ale chyba zmienię na 4+ bo coraz to ciężej się zapinają, używam tylko pampersów ale to tylko ze względu na uczulenie jakiego dostaje po dadach biedronkowych.
no tak - Biedronka zaczyna się cenić...kosztowały 26,90 a kosztują 28,99 niby nie dużo, ale zawsze podwyżka.
lidla mam dosłownie pod nosem to może rzeczywiście ich pieluszki spóbuję. Jakoś nie wpadłabym na to, że mogą być ok.dla mnie Lidlowskie lepsze. I nie smierdza.Mala mi- sprobuj jedno opakowanie, co ci szkodzi
Rossmannowskie nam totalnie nie podeszły. Alicja cała po nich poobcierana chodziła
Podziel się: