reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

reklama
Nie pamiętam,która z nas używa huggiesów:zawstydzona/y:, a mam pytanie. Jak wygląda rozmiarówka? Czy 4 nie są za duże dla naszych dzieciaczków? Pytam się,bo u mnie w chacie polskiej jest promocja-za mega paczkę 70 szt"czwórek"zapłacę 29,99. I zastanawiam się,czy nie kupić...

EMiliab - ja kiedyś dorwałam pakę huggiesów w bardzo korzystnej cenie. To były te huggies premium. No i używałam własnie rozmiaru 4, a to było jakiś czas temu. Są odrobinkę większe od pampersów 4, ale to jest maleńka różnica.

emilia- ja używałam Hugisów i dla Arka 4ki po Olce są za duże, ale moje dzieci nie mają dużej pupy, Olka nosi 4kę, i czasem jak nie mam to zakładam Arkowi, ale ma po pępek, kiedyś Olkę tak odparzyłam jak jej 5tki kupiłam hugisy, były za duże i było ciepło i miała czerwone chrosty na pupie, do tej pory nie nosi 5tek. Kupić możesz to jeść nie woła, jak nie teraz to za jakiś czas wejdzie w nie.

Monimoni ja mam taki laktator (tommee tippee tak?) ręczny używalam już w szpitalu i teraz od czasu do czasu,nie mam porównania z innymi ale jak dla mnie dobry,pompka lekko chodzi,w sklad wchodzi oczywiście mala butelka 150ml,plastikowy pojemnik na jedzenie,kilka wkładek dokładają i chyba te małe pojemniki na mleko w proszku.

reklama
Hej dziewczyny!

Ja trochę z innej beczki. Przymierzamy się do zmiany Erykowi fotelika samochodowego. Chciałam się poradzić w jakim przedziale wagowym kupujęcie bądź kupiłyście następny fotelik? Jest ich kilka (9-18) (9-25) albo do 36 kg. Może macie już jakieś doświadczenia co warto kupić? Jaki producent? Jaki model?
Będę wdzięczna za jakieś podpowiedzi.

Do góry