reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

reklama
Efa orientujesz się może czy w tej piłce są inne piosenki niż w szczeniaczku uczniaczku???

Ponawiam pytanie:Czy ktoś posiadający tą piłkę http://rajzabawek.eu//index.php?products=product&prod_id=338 może mi zdradzić sekretne piosenki jakie tam grają???? (bo obawiam się że są takie same jak w szczeniaczku)więc boję się zaryzykować i zamówić na allegro (bo bo co mu 2 zabawki z taką samą "nutą";-))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Concita możliwości są...ale mój leń przemawia do mnie coby się spytać i zamówić zabawkę na allegro a nie łazić po sklepach;-)

A u Przemka zrobiły furorę kulki sensoryczne z FP (takie przezroczyste kulki z ruchomymi elementami w środku, grzechoczące itp). Ich samych nie można kupić, bo to jest część zabawek. Wczoraj u koleżanki byliśmy i jej córeczka takie miała i mały je turlał i czołgał się za nimi po cąłym pokoju i na dłuuugo go to zajmowało. Dostał 1 od koleżanki. A wczoraj zamówiłam mu coś takiego: ŻÓŁW FISHER PRICE I KULKI SENSORYCZNE GRATS KACZKA (1690567055) - Aukcje internetowe Allegro
I w ogóle wczoraj zobaczyłam, że na allegro masa ludzi sprzedaje super zabawki po dzieciach za małe pieniądze, bo jak dla mnie te ceny FP są powalające. Więc obserwuję jeszcze kilka aukcji ;-)

Ostatnia edycja:
Dzięki, no ja jakoś nie mogłam znaleźć samych wcześniej. Bo tych klocków jest mnóstwo (tylko że one się nie turlają), ale kulki ciężej dostać, ale dzięki za linki :-) A właśnie jak się podobają Laurze te kulki i klocki? Co preferuje. Bo się zastanawiam też nad tymi klockami, ale nie wiem czy małego będzie to kręcić. Kulki są fajne bo się turlają i one je gania, a klocki to już do oglądania w zasadzie tylko.

reklama
Nice klocki nie wiem gdzie mam, bo Daniel się nimi bawił i muszę je poszukać. A co do kulek to jakoś mało je dostaje, bo o nich zapominam jak je porozrzuca i potoczą się w różne zakamarki. Sama nie umie się jeszcze za bardzo przemieszczać więc często je olewa i sięga po to co ma najbliżej.
A z klocków można budować wieże.

Do góry