reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

Wojtek kocha swój stoliczek edukacyjny. Obecnie przymierzamy się do pchacza a właściwie mamy jutro dostać. Jestem ciekawa czy mu podejdzie.

reklama
czarodziejka-my mamy taki kubeczek-tani z Canpolu, z miekkim silikonowym ustnikiem. Sprawdza sie swietnie od dawna
KUBEK NIEKAPEK BALONIK 150ML- CANPOL (1665552943) - Aukcje internetowe Allegro

ale leczko z butli ciagniemy. Butelek nie wymienialam, tylko smoczki do nich.

rysia-moja Maura ma niewiele zabawek, najlepiej bawi sie rzeczami"normalnymi".Sama chetnie poczytam, co warto kupic. U nas niewypalem na razie jest szczeniaczek-uczniaczek, ale moze jeszcze do niego dorosnie

aniawa a jak wygląda ten bidon ? Na czym polega to picie dziecka, to tak jak przez słomkę?
rysia85 ja to pomysłu na zabawki też nie mam,zawsze jak mam parę groszy na to to nie wiem co kupić. A jak idę pooglądać do sklepu zabawki to jest tam tego tyle że nie wiem co wybrać.. dostaje wtedy oczopląsów :)
Mój Łukasz dostał kilka dni temu teletubisia zielonego, takie rozmiar jak Szczeniaczek Uczniaczek no i po naciśnięciu na łapkę gra melodię i na brzuszku ma taki ekranik w którym przewija się taki filmik z teletubisiami. Jak się mu to włączy to strasznie się cieszy, większą furorę zrobił niż Szczeniaczek Uczniaczek. Osatnimi czasy u nas też furorę robi stoliczek edukacyjny, liczydło. Pchaczem jak na razie zero zainteresowania, nie chce przy nim chodzić, jedynie puszcza sobie melodyjki.
Rysia85 a Miłosz ma już laptopa edukacyjnego?

Mała mi mamy dokładnie taki: canpol bidon sportowy ze składaną rurką od 12 m (1639796404) - Aukcje internetowe Allegro
Młody pije przez słomkę. Najlepsze, że od razu załapał i bez problemu pił. Przypomniało mi się jeszcze, że Wojtek lubi pić z butelek z "dziubkiem" (nie wiem jak to się fachowo nazywa). To wygodne, bo można kupić wodę mineralną w takiej butelce i nie ma problemu na spacerze czy gdziekolwiek by się było (gdyby się zapomniało picia).

O ten właśnie bidon ma mój syn i jestem ja jak i on z niego bardzo zadowoleni. Muszę dla Laury też kupić.

Rysia Laura lubi bawić się swoim pianinkiem. Bierze mikrofon do buziaka i wydaje różne dźwięki, a my mamy niezłą polewkę.

U nas do picia funkcjonuje na spacerach niekapek, ostatnio zapomniałam wziąć i kupilam malutki kartonik picia ze słomką i daniel od razu zajarzył o co w tym biega, choć troszkę się zachłysnął początkowo :) Ale dał radę, a tak na codzien pije z niekapka z silikonowym ustnikiem :)
o TAKI

My tez od kilku dni mamy pchacza, ale malego jakos nie kreci, wiec poki co przerobilam go na motorek i bardziej mu ta wersja pasuje :D

czarodziejka, ja niestety nie pomoge bo mamy dokładnie takie niekapek jak wstawiłaś, Patryk lubi z niego pić, a jak mu się nie chce pić wtedy ostrzy sobie na nim ząbki :-D

aniawa
, fajny pomysł z bidonem, musze spróbować, jestem ciekawa czy mój załapie o co w tym chodzi ;-)

rysia, z tymi zabawkami to faktycznie jest problem, w sklepach jest tego ogrom i nie wiadomo co wybrać. Mi sie strasznie podoba taka zabawka i mam w planach ja zakupić ale nie wiem czy to bedzie trafione, czasem nasze dzieci bawią się zupełnie innymi rzeczami niż nam się wydaje że są fajne
Muzyczna kula :: Od 6 do 9 miesiąca :: Zabawki Fisher Price, Sklep z zabawkami fisher price, tanie zabawki fisher price

a takie klocki ostatnio Patryś dostal od chrzestnej i lubi się nimi bawić, no i są fajne bo długo posłużą, jeszcze dla starszych dzieci :
Fisher Price Wiaderko Weso�e klocki z cyferkami 8793 10 - Klocki - Fisher Price Wiaderko Weso�e klocki z cyferkami 8793 10 cena od 64.40z�

Roxannka ja kupiłam taką kulę w biedronie i taniej, bo ok 50zł. Laura średnio się nią interesuje. Najlepiej jak ją dam do syna do pokoju i wtedy jest szał, bo wszystko jej się podoba tylko muszę ją cały czas pilnować, bo to są zabawki z małymi elementami, które mogą odpaść. Przynajmniej wtedy mi próbuje się przemieszczać.

reklama
Do góry