reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

reklama
asiorek - tez chce kupic taki sam, powinien na dluzej wystarczyc, chyba ze dziecko okaze sie jakims terminatorem i bedzie wszystko niszczyc w sekunde. moj m podobno taki byl. ;)

Ja mam ten, z serii Rain Forest
fp_lezaczek_k2565.jpg

do tego mata edukacyjna
1221787684

i Jumperoo

skoczek_T2075_2.jpg

:)

Sivle właśnie wylicytowałam tą matę na allegro za 37,50 :D

co do leżaczków to jakoś nie jestem do nich przekonana, uważam że dzieciaczki powinny leżeć na płasko. Sama dostałam leżaczek w prezencie ale nie wiem czy będę go używała. Zdecydowanie wolę maty edukacyjne.

Sivle właśnie wylicytowałam tą matę na allegro za 37,50 :D

co do leżaczków to jakoś nie jestem do nich przekonana, uważam że dzieciaczki powinny leżeć na płasko. Sama dostałam leżaczek w prezencie ale nie wiem czy będę go używała. Zdecydowanie wolę maty edukacyjne.

hehe ja tez tak mówiłam ale teraz jestem o tyle mądrzejsza po pierwszej córci i leżaczek wpisałam na pierwszej pozycji w liście zakupów :)

reklama
hehe ja tez tak mówiłam ale teraz jestem o tyle mądrzejsza po pierwszej córci i leżaczek wpisałam na pierwszej pozycji w liście zakupów :)

ah bo jak patrzę na córeczkę mojej kuzynki co w leżaczku pół dnia spędza to mi jej żal. biedna się podnieść próbuje co chwile, a tu ją pasy trzymają... :/ no i ograniczony ruch itd. Na macie to może sobie i na brzuszku i na pleckach poleżeć co wzmacnia kręgosłup a w takim leżaczku to nie bardzo. Nie mówię, że w ogóle nie będę używała, może raz na jakiś czas- tak dla odmiany ale na pewno nie będzie maluch spędzał w leżaczku pół dnia. Ale to tylko moje zdanie na ten temat:)

Do góry