reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

Ja sobie bardzo chwaliłam leżaczek, więc i tym razem na pewno zakupię, ale na pewno będę w nim sadzać za parę miesięcy, a nie od początku i zgadzam się z Loliszą że nie można przesadzać z ilością czasu spędzanym w leżaczku.I tak samo zgadzam się z opinią na temat chodzików-fakt jest to pewnie wygodne dla rodzica bo wsadzi sobie dziecko i luz....natomiast mam w rodzinie lekarza który mnie bardzo przed tym przestrzegał, bo ma masę przypadków dzieci chowanych w chodzikach i niestety ale te dzieci mają bardzo różniste wady postawy i teraz pozostaje tylko i wyłącznie długotrwała rehabilitacja, więc wolę tego zaoszczędzić dziecku.Ja jak narazie zamiast leżaczka mam tzw"kosz mojżesza" -jest na kółkach więc będę mogła z nim też jeździć po całym domu, a dziecko będzie w pozycji leżącej-sama jestem ciekawa jak się sprawdzi bo przy Dawidzie nie miałam.

Właśnie oglądam dzien dobry tvn-będzie mowa o tym vigantolu.Myślę że większość z nas nie wykupiła jeszcze bo są to krople na recepty.Ale jest parę z nas rozpakowanych więc może lepiej żeby dotarła ta informacja do wszystkich!

reklama
Aniolek2310-ja właśnie taki leżaczek zamierzam kupić-jest fajny bo sam buja!!!!

Z takimi "bujającymi" leżaczkami trzeba uważać. Na szkole rodzenia położna opowiadała nam, że zna rodziców, którzy dostali ze Stanów leżaczek z wibracjami. Ich synek używał go przez rok codziennie - oni byli zadowoleni, bo się uspokajał na tym leżaczku. Ale teraz ma poważne problemy ortopedyczne i przechodzi rehabilitację! Dlatego ja wibracjom mówię nie.

a co do tych lezaczkow, to od kiedy malca najelpiej do niego klasc?
no a oto i srodek lokomocji naszego maluszka

Załączniki

• wzoek3.jpg
    wzoek3.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 61
  • wzoek2.jpg
    wzoek2.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 62
dzieki dziewczyny, wyborl padl na mutsy transporter (i mam patent na mala gondole, ona ma grube wypelnienie przez co wydaje sie mala w srodkujak sie je wyjmie i wlozy spiworek to jest wiecej miejsca, mam nadzieje, ze do wiosny damy rade,
glowny argument za to miesci sie do bagaznika :) i cos ma w sobie, kolor wybrany tak aby jak by druga byla dziewczynka tez pasowal i ja tez jak dziecko mialam bordowy wozeczek, wiec wybor byl bordo albo bordo :) tylko fotelik mamy brazowy i pasuje tak srednio bo jakos chcialam cos w innym kolerze i nie wzielam pod uwage kosza na dole na zakupy, ze jest bordo, no ale cuz, tak mialo byc :)

reklama
Margerita, chodzi Ci o tą boczną wyściółkę ? Ja mam Mutsy 4rider, muszę zobaczyć czy w moim się da coś wyciągnąć aczkolwiek myślę, że jakoś damy radę z tą gondolą :-)

Do góry