reklama
emiliab
Fanka BB :)
Właśnie się zastanawiałam nad tym organizerem....
przybornik rzeczywiście bardzo fajny i niedrogi. sama zaczęłam się nad nim zastanawiać, ale gdy pokazałam mojemu to skwitował "i gdzie to jeszcze chcesz zmieścić.." w zasadzie ma rację. tym bardziej że będziemy mieli przybornik na łóżeczko, bo był w gratisie do pościeli.
ale gdybym nie miała przybornika albo miaałabym więcej miejsca w pokoju to na 100% bym kupiła, bo bardzo mi się podoba
listopadówki piszą że w 5-10-15 jest promocja na śpiworki...
ale gdybym nie miała przybornika albo miaałabym więcej miejsca w pokoju to na 100% bym kupiła, bo bardzo mi się podoba
listopadówki piszą że w 5-10-15 jest promocja na śpiworki...
margerrita
Fanka BB :)
ja sie sklaniam ku fridzie, a spiworek zgadza sie w 5-10-15 za 19,90 zakupiony dzis
tak jak i wozek zostal dzis zamowiony: mutsy transporter i wogole dzien zakupow, mniejszych i wiekszych i apteka zaliczona i powiem tyle, ze padam na brzuch
tak jak i wozek zostal dzis zamowiony: mutsy transporter i wogole dzien zakupow, mniejszych i wiekszych i apteka zaliczona i powiem tyle, ze padam na brzuch
reklama
Tak w temacie wyprawkowym. Mnie dzisiaj spotkała niesamowita niespodzianka, od bratowej dostałam wielkie paczki ciuszków od noworodka do 9 miesięcy, śpiworki, kocyki, pościel, dwa odciągacze z Aventa - elektryczny i ręczny Do tego butelki. Ze 100 woreczków na mleko. Przewijak, matę edukacyjną... kołyskę... i wiele innych rzeczy. Jeszcze wszystkiego nie przejrzałam do końca ale jestem po prostu szczęśliwa
Podziel się: