reklama
Ja stawiam na gruszke, ale wiem, że wiele osób się nie cierpliwi uzywając jej bo to w sumie dość trudne jest i przechodzą na Fride, natomiast moi znajomi wszyscy od początku "gruszkowi" to i ja mam nadzieje podołam
Sivle super sprawa z prezentami od bratowej. pamiętaj tylko, żeby sprawdzić date wazności woreczków do mrożenia - powinna tam być.
Sivle super sprawa z prezentami od bratowej. pamiętaj tylko, żeby sprawdzić date wazności woreczków do mrożenia - powinna tam być.
Silve bratowa super.
Lolisza ja tez jestem skora do gruszki ,chociaz wszystkie moje kolezanki fride zachwaliaja i zobaczymy jak dam rade .
Madlein dzieki za info o pampersach . My dostalismy od przyjaciół po coreczce 2 opakowania 1 wiec mam nadzieje ze na 1 miesiac wystarczyy ,a teraz bede kupowala wieksze .
Lolisza ja tez jestem skora do gruszki ,chociaz wszystkie moje kolezanki fride zachwaliaja i zobaczymy jak dam rade .
Madlein dzieki za info o pampersach . My dostalismy od przyjaciół po coreczce 2 opakowania 1 wiec mam nadzieje ze na 1 miesiac wystarczyy ,a teraz bede kupowala wieksze .
Aniolek2310
Fanka BB :)
Ja także nastawiłam się na gruszkę Madlein dziękuje za informację o pampersach
Dziewczyny czy można pożyczyć laktator??I samemu używać? - moja koleżanka powiedziała że mi pożyczy - bo nie chce oddawać ani sprzedawać. Jak taki laktator oczyścić??Ja mam lekkie opory do używania cudzego, ale jak jest okazja.
Dziewczyny czy można pożyczyć laktator??I samemu używać? - moja koleżanka powiedziała że mi pożyczy - bo nie chce oddawać ani sprzedawać. Jak taki laktator oczyścić??Ja mam lekkie opory do używania cudzego, ale jak jest okazja.
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
Ja też mam pożyczone dwa laktatory i po prostu trzeba je dobrze wyparzyć i można używać bez obaw.
Aniolek2310
Mała_Mi - dziękuje za odpowiedź
kahaaa
czytalam, ze laktator mozna pozyczyc, ale wszystkie czesci przez ktore przeplywa mleko powinny byc nowe i wyparzanie nic nie da.
tu jest artykul - ktos juz go chyba polecal Nowa Matka Polka
tu jest artykul - ktos juz go chyba polecal Nowa Matka Polka
reklama
agrafa
A te pampki jaki mają mieć rozmiar, bo mi teściowa dała cynk o nich, ale to mają być w rozmiarze 3- 96 sztuk. I tak się skuszę, bo do tesco mam bony zniżkowe clubcard i kupię paczkę 12 zł taniej ;-).
Podziel się: