reklama
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
basienka2807 i margerrita dziękuję Wam, teraz już wiem gdzie się rozglądać za tymi koszykami
ladygab to Ty też całkiem sporo rzeczy masz dla córci.
Tak się zastanawiam nad kupnem fridy do noska. Używałyście? Co Wy macie zamiar kupić do oczyszczania kozek z nosa ?
ladygab to Ty też całkiem sporo rzeczy masz dla córci.
Tak się zastanawiam nad kupnem fridy do noska. Używałyście? Co Wy macie zamiar kupić do oczyszczania kozek z nosa ?
Ja jakoś nie mam przekonania co do Fridy (chociaż wiele dobrego o niej słyszałam). Jak na razie kupiłam gruszkę (z miękką i twardą końcówką) i zobaczymy jak się sprawdzi...
Powiem ci ze tez nie kupowalam na poczatku fridy, mialam takie mieszane uczucia, ze jak to tak, gile wciagac...ake jak przyszedl pierwszy katar, gruszka nic nie schodzilo, meczylismy sie i jak juz mialam dosc to wzielam tego mojego Otrivina, nosek zrobil sie czysty i chiwla spokoju byla. To naprawde jest duzo lepsze od wszelkiego rodzaju gruszek i aspiratorow i mowie to ze stanowiska osoby, ktora byla zdecydowanie na nie
Ja używam fridy od początku i jestem jak najbardziej zadowolona. Wiem, że jest też coś podobnego i nazywa się sopelek bodajże.
Kilka dni temu rozmawiałam z koleżanką, która ma 3 miesięczne dziecko i na początku używała gruszki, ale w ogóle się nie sprawdziła, potem użyła fridy i gruszka poszła w kąt.
Kilka dni temu rozmawiałam z koleżanką, która ma 3 miesięczne dziecko i na początku używała gruszki, ale w ogóle się nie sprawdziła, potem użyła fridy i gruszka poszła w kąt.
Ja używam fridy od początku i jestem jak najbardziej zadowolona. Wiem, że jest też coś podobnego i nazywa się sopelek bodajże.
Aspirator do nosa u nas teraz sluzy jako gryzak , takze tez przydatna funkcja
eli88
Fanka BB :)
moja szwagierka pozbywa się ciuszków po swoim synku... 0-12msc ubranka są śliczne więc zapraszam http://allegro.pl/item1188902616_zestaw_firmowek_next_m_s_0_12_mscy_gratisy.html
reklama
agrafa
Fanka BB :)
Podziel się: