lolisza, moriam, monze ja też mam łóżeczko kuba II z szufladą
tylko, że kolor - sosna... póki co jednak go nie rozkładam, bo szykuje się remont w mieszkaniu i nie chcę, żeby przesiąkł jakimiś nieciekawymi zapachami
cieszę się jednak, że wyjęłam je z pudełka i się wietrzy, bo jednak pachnie "nowym meblem"
moriam ja też jeszcze do niedawna prawie nic nie miałam...
póki co jakiś czas temu kupiłam łóżeczko i trochę ciuszków... kompletowanie wyprawki zaczęłam hurtowo w ten wtorek
monze ja łóżeczko jak już wcześniej pisałam mam z szufladą, ale to głównie dlatego, że dla nas każdy cm miejsca się liczy, bo niestety wszystko wskazuje na to, że jeszcze parę miesięcy będziemy mieszkać z moimi rodzicami w pokoju, który ma bodajże 12 metrów kwadratowych
Jeśli chodzi o pojemniki, to mam zamiar kupić koszyczki... a śmietnika specjalnego na pieluchy nie kupuję... będę wyrzucać w kuchni do przeznaczonej do tego siateczki
moriam ja też czytałam złe opinie o kubełkowych spacerówkach, bo jednak dziecku męczy się w nich kręgosłup
Ja w tym tygodniu zabrałam się w końcu za kompletowanie wyprawki :-):-)
Kupiłam 3 paczuszki huggisów1 (3x27 sztuk) i 2 paczki huggisów 2 (2x90 sztuk - z tej promocji w cerrefourze) - myślicie, że jak na sam początek starczy?? Czy jeszcze któryś podokupywać??
Oprócz tego kupiliśmy ceratkę do przewijania (na wyjścia), gruszkę do nosa, termometr do kąpieli, myjki do kąpieli, rossmanowskie waciki i patyczki do uszu dla dzieciów. Zamówiłam też taki zestaw butelek
Tommee Tippee ZESTAW STARTOWY 0%BPA megapromocja! (1182672334) - Aukcje internetowe Allegro , do tego dokupiłam smoczki (niby w zestawie jest jeden, ale wole miec jakiegoś zapasowego)
Tommee Tippee SMOCZEK PURE 2 szt. 0-3 m. PROMOCJA (1177379956) - Aukcje internetowe Allegro i jeden ręczniczek kąpielowy (więc w sumie mam już dla małej 2 ręczniczki z kapturkiem i jeden zwykły "dorosły"). Dla siebie zamówiłam 3 paczki podkładów poporodowych i majteczki siateczkowe
Dziewczyny nawet nie wiecie jak się cieszę, że w końcu i u mnie wyprawkowe szaleństwo ruszyło :-):-)